Annonce
Faaborg-Midtfyn

Lokaldebat: Undskyldning og blomster vil være på sin plads

Annonce

Man bliver ked af det og betænkelig ved at blive gammel i FMK, når man læser beretningen om Erna Henriksens oplevelser med socialforvaltningen i FMK.

Du ser ikke ordet undskyld i en eneste kommentar fra de ansvarlige, men derimod den sikre politiske kommentar "det må vi se på". Der skal ikke ses på noget, der skal handles på noget.


Så kære direktør Siggi Kristoffersen: Det er en ommer, du burde som det første køre ud til Erna Henriksen og dennes datter med en kæmpe buket blomster og en undskyldning.

Gert Poul Christensen, Faaborg


Endnu værre bliver det når man ser den øverste ansvarlige, dir. Siggi Kristoffersens arrogante svar: "Jeg kommenterer ikke på konkrete sager", på godt dansk og oversat fra DJØF standardsvar/sprog "det skal ikke ud til offentligheden,  det klarer vi selv".

Må jeg ydmygt minde Siggi Kristoffersen ,om at det er os borgere der betaler hans million hyre og lidt ydmyghed og empati ville være på sin plads her, men det lærer man desværre ikke på de samfundsvidenskabelige uddannelser, men derimod hvordan man behandler pressen og stiller alt op som kvalitetsstandarder i regneark, ja, det kan man finde ud af.

Så kære direktør Siggi Kristoffersen:  Det er en ommer,  du burde som det første køre ud til Erna Henriksen og dennes datter med en kæmpe buket blomster og en undskyldning, og det er vel rimeligt overkommeligt, for så mange dårlige social sager har vi vel ikke i FMK?

Og husk så,  at disse to mennesker, også betaler en del af din hyre.

Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Det ved vi om fængslet 25-årig: Blev betragtet som bandemedlem og frifundet i stor skudsag

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Odense

Ekspert i islamisk jura og imamer: - Magten ligger ikke hos de islamiske autoriteter og de religiøse råd

Annonce