Annonce
Debat

Lokaldebat: Turistchefens holdning er samfundsskadelig

Turistchef og kommunalbestyrelses medlem i Ærø Kommune beskriver i FAA den 17.1. hvordan han ønsker rederiet FÆRGEN ind og styre markedsføringen for ærøsk turisme. Samt at det konkurrende rederi FÆRGEN forlods skal kunne disponere 4-5 biler hos alle Ærø Færgernes afgange.

De lokale ærøboer kan så stå tilbage på kajen og skue efter en færge fyldt med et andet rederis kunder og indtjening, ligesom fårene i en gammel børnesang kigger efter hyrden.

Samme turistchef er kommunalbestyrelsesmedlem i Ærø Kommune, der ejer og driver Ærø Færgerne. Turistchefen advokerer yderlig for rederiet FÆRGEN skal drive en konkurrende rute, med højere billetpriser til følge hos Ærø Færgerne. Turistchefens holdning til Ærø Færgernes økonomi, må betegnes som samfundsskadelig virksomhed af højgrad.

Turistchefen hylder også rederiet FÆRGENs markedsføring og den turistmæssige fremgang i de landsdele FÆRGEN besejler.

På Ærø har ansvaret for denne markedsføring være lagt i hænderne på selv samme turistchef og 9-mands gruppen i kommunalbestyrelsen har i mangel på egne ideer velvilligt årligt pumpet 3.2 mio kr. ind i deres dygtige kollegas kontor.

Statistikker viser ærøsk tilbagegang inden for flerdagsturismen og campingpladserne kører med underskud. Trods markante tilbud til turisterne på de ærøske færger. Nu skal tilbagegangen have en syndebuk - nemlig Ærø Færgerne - og turistchefen er med sædvanlige syvmileskridt på vej til nye planer i fjerne horisonter mens glemselen sænker sig over hvem der har haft ansvar for turisme og markedsføring indtil nu. Endda med ekstra markedsføringstilskud i 2016. Og med turistchefens enerådig styring af skærmene på Ærø Færgerne skibe.

Af Inger-Marie Albertsen & Bent Juul Sørensen

Ærøs Fremtid

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

Det klædte OB igen at overfalde modstanderen

Annonce