Annonce
Faaborg-Midtfyn

Lokaldebat: Tulip-bygningen er en skamstøtte over fejlbeslutninger

Slagterigrunden tulipbygningen
Annonce

Der var engang en borgmester som egentligt ikke ville være borgmester. En kommunaldirektør der egentlig var ligeglad med det hele, bare det var hende der bestemte, og en wannabe borgmester, som gjorde alt for ikke at blive fedtet ind i beslutninger overhovedet, for tænk sig hvis nu de var upopulære.

Da byens stolthed, slagteriet, skulle lukke udtænkte de tre en løsning, som de alle kunne være tilfredse med. Borgmesteren kunne sikre at slagteriet slap billigst mulig ud af lejemålet, kommunaldirektøren førte pennen og wannabe-borgmesteren sikrede, at der stadig kunne stå en bygning som nye virksomheder kunne bruge til at sætte en masse i gang, lig med arbejdspladser.

Folket skulle føres bag lyset eller som politikerne siger, inddrages. Så en masse penge blev og bliver stadig brugt på luftkasteller af mere eller mindre tvivlsom karakter.

Nu her fem år efter sættes der så et nyt projekt i søen – midlertidigt kan man forstå. Så har man jo heller ikke taget noget ansvar, hvis det endnu engang viser sig, at man har kastet millioner ud til noget, der ikke duer.

Egentlig burde man lave en kommisionsundersøgelse om hvad det er sket i denne sag. Men det er vist nok kun højere oppe i det politiske system, dette kan ske. Desværre.

Hvad sker der så i fremtiden. Bedste bud må være: Ingenting.

Tulip bygningen i al sin grimhed får lov til at stå ubrugelig, som en skamstøtte over kommunale fejlbeslutninger.

Findes der en løsning? Ja, måske, men lad os starte på en frisk og fået den bygning revet ned. Den er hverken økonomisk, funktionel eller arkitektonisk værd at røre ved.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bevar Nyborgs volde

Annonce