Annonce
Debat

Lokaldebat: Stagnation skyldes nethandel - ikke færgeflytning

Inger-Marie Albersten sidder i kommunalbestyrelsen for Ærøs Fremtid. Arkivfoto

Lokaldebat: Knud Bøttiger skriver i sit læserbrev, at Ærøs Fremtid ikke vil Marstal - det er noget af et postulat og mig bekendt har Knud Bøttiger aldrig henvendt sig til os for at høre, hvad vi står for. Endvidere påstås det, at handelen i Marstal er i tilbagegang.

Til gengæld er det ved at være yderst pinligt, at blive ved med at læse om, hvad flytningen at Marstal færgen i 2013 stadig kan være skyld i.

Marstals søfartshistorie er noget helt helt unikt og må ikke blive glemt. Det gør den heller ikke, takket være det helt fantastiske stykke arbejde, der bliver gjort på Marstal Søfartsmuseum. Tænk, på en ganske almindelig regnvejrsformiddag i september var der 120 gæster fra klokken 10 til klokken 13, det er da imponerende flot.

Al den trafik med skibe, der var i havnen i gamle dage, det kan hverken den fraflyttede færge eller Expressen gøre levende igen, der var engang. I den forbindelse vil jeg gerne gøre opmærksom på, at Ærøs Fremtid, som de fleste i kommunalbestyrelsen, ser positivt på det private initiativ med at stable en færge på benene.

Hvis Marstals og øens øvrige handlende, mod forventning, mærker lidt stagnation, så er det nok snarere danskernes indkøbsmønster, der har ændret sig. Den større og større nethandel er den største konkurrent, som vores butikker har og det er kun os selv, som kan være med til at ændre på det.

Ingen skal være i tvivl om, at Ærøs Fremtid vil hele Ærø - og vi frygter ikke fremtiden - vi glæder os.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

Det klædte OB igen at overfalde modstanderen

Annonce