Annonce
Middelfart

Lokaldebat: Støtte på to millioner kroner til klimafolkemødet i Middelfart 2020

Middelfart Kommune afholder nationalt Klimafolkemøde den 27. – 29. august 2020, og Region Syddanmark er i den anledning blevet inviteret til at indgå et strategisk partnerskab med kommunen om afholdelse af folkemødet.

Partnerskabet skal sikre, at klimafolkemødet 2020 vokser fra at være en lokal begivenhed til at blive til en national begivenhed.

Udover at sikre vækst for selve folkemødet vil det også understøtte udmøntning af regionsrådets kommende klimastrategi.

Region Syddanmarks Udvalg for regional udvikling har anbefalet regionsrådet, at der reserveres to millioner kroner til gennemførsel af klimafolkemødet i 2020, og det har regionsrådet nu vedtaget.

Bevillingen svarer til den andel, som Middelfart Kommune selv finansierer, og midlerne udmøntes på baggrund af en partnerskabsaftale mellem Middelfart Kommune og Region Syddanmark.

Jeg kan kun rose Middelfat Kommune for det gode og vigtige initiativ, og jeg glæder mig over, at regionsrådet for Syddanmark kan bakke det helhjertet op. Jeg mener, der er brug for stor fokus på klimaet, og der er brug for, at flest muligt inddrages i arbejdet. Det sikrer vi med Middelfarts Klimafolkemøde.

Søren Rasmussen, DF, Region Syddanmark. Privatfoto.
Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce