Annonce
Faaborg-Midtfyn

Lokaldebat: Spareforslag et tæt på omsorgssvigt

Annonce

Ja, nu skal vores politikere igen til, at forhandle besparelser på næste års budget, og som sædvanlig er det børn og ældre, der skal holde for!

Når man nærstudere sparekataloget, så kan man læse, at på børneområdet er de største poster tidligere start i børnehave og forårs SFO, det er tæt på omsorgssvigt og er en skrue ude ende. En anden stor post børneområdet er afskaffelse af muligheden for udvidet åbningstid i daginstitutioner og hvad skal de børnefamilier, der har behov for at aflevere tidligt eller hente sent gøre ?


Det er mærkeligt at direktionen ikke engang har kunne finde ud af at reducere antallet af ansatte i administrationen med bare en enkelt medarbejder.

Torben Nebrot Jørgensen, Korinth


Den sidste besparelse på børnene går ud over de svageste, nemlig børn med særlig behov !

Besparelser på børnene næsten 6 millioner.

På ældreområdet er der tale om reduktion af rengøring fra hver anden uge til hver 3., klippekort hvor de ældre selv kan vælge forskellige ekstra ydelser, forebyggelse og træning. Det er bare ikke godt nok!

Besparelser på ældre 5,2 millioner.

På kulturområdet vil man skære på bibliotekernes åbningstider, reducere landdistriktspuljen og reducere kulturpuljen beskedent. En verden uden bøger, kultur og lokalengagement er en fattigt verden.

Hvad der specielt undrer mig er, at man stort set ikke har fundet besparelser på administrationen, stabene, konsulenter. Det er mærkeligt at direktionen ikke engang har kunne finde ud af at reducere antallet af ansatte i administrationen med bare en enkelt medarbejder!

Besparelser på administrationen 0,6 millioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Odense

Hårdere straffe og bedre uddannelser: Rahbæk Juel ønsker nationale tiltag i kampen mod negativ social kontrol

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Annonce