Annonce
Faaborg-Midtfyn

Lokaldebat: Ny lokalplan kan gøre 113 boliger til flexboliger

Grete Justesen, tidligere byrådsmedlem for Konservative og i dag beboer i Østerbrogade-kvarteret. Arkivfoto: John Fredy
Annonce

Lokaldebat: Efter flere års tavshed er kommunen så på vej med en ny lokalplan for Østerbrogadekvarteret i Faaborg, som så smukt under dens formål fortæller, at den kun indeholder væsentlige bestemmelser, altså formentlig skulle være lettere at håndhæve. Måske kommer det så endelig til at være slut med plasticvinduer etc.


113 boliger ud af de 410 boliger alene på baggrund af deres størrelse vil kunne handles som flexboliger. Nye muligheder for ejendomshandler.

Grete Justesen, tidligere byrådsmedlem for Konservative


Som slutbemærkning tilføjer man dog lige, at boliger under 75 kvadratmeter er undtaget kravet om helårsbeboelse.

Hvilket medfører, at 113 boliger ud af de 410 boliger alene på baggrund af deres størrelse vil kunne handles som flexboliger. Nye muligheder for ejendomshandler.

Vi mangler dog en præcisering af de grønne områder og ikke kun et overordnet ønske om ”at bevare det forstadsmiljø med dets bebyggelsesstruktur, gader stier og grønne områder".

Vi vil gerne have præciseret, som den gamle lokalplan gjorde i paragraf 8.2, at Dosseringen og Voigts Minde ikke må bebygges.

I paragraf 9.3 står yderligere klart at: "Voigts minde må ikke bebygges".

Jeg ønsker dette præciseret, da det for få år siden kun i sidste øjeblik blev forhindret, at et hjørne af Voigts Minde blev frasolgt til parkering for en privat grundejer. Denne mulighed bør ikke kunne genopstå.

NB: Og selvfølgelig er det en mulighed med et fysisk møde. Det er et spørgsmål om rummeligt lokale, altså mulighed for afstand. Man kan ikke forvente installeret Skype Web App i hjemmene, for at kunne ytre sig i en så afgørende sag. Ved seneste borgermøde om sagen dukkede 70 engagerede beboere op. Det skulle gerne gentage sig. Det er jo trods alt borgerinddragelse, vi taler om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce