Annonce
Middelfart

Lokaldebat: Natur i stedet for sisyfosarbejde

Annonce

I dag er jeg nået den alder, hvor man kan få mimrekort ved DSB, gratis fisketegn osv.

Tendensen er, som jeg opfatter det, at så er man også skydeskive for udtryk som "gamle fjols", "du forstår da heller ikke noget" osv.

Derfor drister jeg mig til at komme med følgende:

Jeg går tur med min elskede hund stort set hver dag i Staurbyskov. Skoven har alt, hvad en sådan skal have, og man har lov at gå der overalt, da den er ejet af os alle via kommunen.

Jeg glædes hver dag over den og det skønne miljø, der er i den. Jeg observerer den udvikling, der er hen over året, og også det arbejde, kommunen gør for at gøre området så seværdigt som muligt. Der er tegnet ruter for besøgende, så de kan se de forskellige scenarier i skoven. Alt sammen meget prisværdigt.

Jeg er som naturelsker meget opmærksom på, at netop naturen får lov at herske et sådant sted.

Men hvorfor skal kommunen sende sine medarbejdere ud for at blæse blade væk fra stierne? Det holder i lidt blæsevejr ca. en time, og så kan de gentage det. Hvorfor skal naturen spoleres af maskiner til ingen verdens nytte? Kan man forvente, at der også i fremtiden bliver revet gange om fredagen i skoven? Jeg synes, det er spild af borgernes penge og nærmest at gøre grin med personalet.

Hvorfor skal kommunen sende sine medarbejdere ud for at blæse blade væk fra stierne ved Staurbyskov, spørger Carsten Pedersen i et læserbrev. Privatfoto
Annonce
Annonce
Odense

Buskontrollør udsat for vold

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Særbehandling – ikke lighed

Odense

Borgerservice: Lejere blev advaret om manglende godkendelse af lejemål på tidligere kro

Annonce