Annonce
Debat

Lokaldebat: Morsomt eller hyklerisk

Jimmy Steen Eriksen svarer på Pia Offer Madsens debatindlæg. Privatfoto

Læserbrev: Venstre i Assens svarer på mit indlæg med et læserbrev, hvori mit indlæg med opfordring til, at andre borgere stiller op som fornyelse til det kommende kommunal valg i Assens, nærmest findes morsomt.

I indlægget peger jeg på at, Assens Kommune ikke skal køre i tomgang, mens andre kommuner overhaler os på flere parametre, såsom skoledrift, ældrepleje, infrastruktur, turisme, miljø, udbud af byggegrunde, etc.

I svaret remser Venstres Pia Offer Madsen yderligere prioriteringer op som fortsættelse af mit etc - prioriteringer, som absolut også er vigtige.

Men fandt Venstre ikke også disse parametre vigtige ved sidste valgkamp, et valg, de vandt stort, med støtte af Socialistisk Folkeparti, der tog sig godt betalt med store vederlag som udvalgsformand, udvalgspost og SFs lokalformand som formand for Assens Forsyning.

De første tre år af denne valgperiode stod det jo på store besparelser på stort set alle områder, færre midler til ordentlig ældrepleje, mangel på voksne i institutionerne, ordentlig økonomi til skoledrift så en enkelt af dem blev tvunget til at lukke sig selv, sikre ordentlige veje og udbud af byggegrunde.


De første tre år af denne valgperiode stod det jo på store besparelser på stort set alle områder

Jimmy Steen Eriksen


Nu er det så valgår igen, og der prioriteres på samme områder igen, lover Venstre i læserbrevet, mens de deler små bidder ud af de store lunser, der blev skåret af de første tre år af nuværende valgperiode. Det finder jeg ikke ligefrem morsomt, nok nærmere hyklerisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

Kerteminde

Røveri mod Circle K: Mand med Netto-pose truede med 20-25 centimeter lang kniv

Annonce