Annonce
Faaborg-Midtfyn

Lokaldebat: Masser af plads til Rema 1000 i Ringe Nord

Arkivfoto: Anders Trærup
Annonce

Lokaldebat: Hvor er det dejligt med alle de nye boliger, der skyder frem i Ringe Nord. Der bygges på Boltebjerg, Platan Allé samt Linde Allé. Nye udstykninger er ved at blive etableret på Linde Allé lige nu.

Ligeledes kan man læse i avisen, at der venter nybyggeri i Rynkeby - foruden det byggeri, der allerede er i gang i Rynkeby.


Alt i alt kommer der mange nye boliger i Ringe N. Jeg håber, at det må give grobund for, at der kommer en dagligvareforretning, f.eks REMA1000 til området

Kirsten Kock


Alt i alt kommer der mange nye boliger i Ringe N. Jeg håber, at det må give grobund for, at der kommer en dagligvareforretning, f.eks Rema 1000 til området.

Borgerne i Ringe vil gerne byde Rema1000 velkommen, og der er masser af plads til Rema 1000 på erhvervsgrundene i Ringe N.

Hvem er det, der forhindrer dette? Det vil ikke ødelægge Ringes bymidte - det er ikke et center,  vi ønsker, men blot en dagligvareforretning i Nord til bl.a. alle nytilflytterne. Mange af de nytilflyttere, som jeg besøger, efterspørger en Rema 1000.

Blot et synspunkt til debat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor støtter nye mundbindskrav: - Men vi ved ikke helt, hvor meget det hjælper

Danmark

Krav, undtagelser og straf: Her er alt, du bør vide om reglerne om mundbind

Fyn

Der er mundbind nok: Dagligvarebutikker i Odense er klar til nye restriktioner

Annonce