Annonce
Faaborg-Midtfyn

Lokaldebat: - Lad os gøre Faaborg mere børnevenlig

Søren Hillers (RV) sidder i Faaborg-Midtfyns kommunalbestyrelse. Arkivfoto

Lokaldebat: Budgetforhandlingerne er overstået. Vi har bevaret to skoleafdelinger i Faaborg og der er cykelstier på vej.

Nu er der et markant arbejde at gøre, hvis ikke vi skal stå i den samme debat omkring skolelukning fremover, så skal endnu flere børnefamilier få øjnene op for, hvor skønt et sted Faaborg og hele 5600 er for børnefamilier at bosætte sig.


Annonce

Faaborg har alt, hvad en børnefamilie kan ønske sig. Men vi er ikke gode til at fortælle om det.

Søren Hillers, kommunalbestyrelsesmedlem, RV


Faaborg har alt, hvad en børnefamilie kan ønske sig. Men vi er ikke gode til at fortælle om det.

Vi har den smukkeste natur, museer og gode idrætsfaciliteter. Der er ikke langt til Svendborg eller Odense. Vi har hele pakken.

Men er der mere, vi kan gøre for at gøre Faaborg mere børnevenlig? Hvilke politiske tiltag er der brug for? Skal vi dyrke naturen, kulturen, eller begge dele? Hvordan får vi fortalt om Faaborgs fortræffeligheder? Hvordan kan alle os, der bor i 5600 blive ambassadører for Faaborg?

Vi skal være fremtidsoptimister og der er behov for, at vi er det sammen. Brug dit netværk, de sociale medier til at fortælle minimum en positiv historie om Faaborg hver uge. Skriv gerne til mig med gode ideer til politiske tiltag, der kan styrke Faaborg som en perfekt ramme for det gode børneliv.

Jeg håber, du vil være med?

Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce