Annonce
Assens

Lokaldebat: Konservative vildfarelser

Flemming Risskov Jørgensen. Foto: Kasper Orthmann Andersen/Assens Kommune.

Det er forstemmende at se, hvordan Søren Thomsen tillægger sine byrådskolleger skumle motiver af formynderisk tilsnit. Det er overraskende, at et byrådsmedlem tilsyneladende ikke evner at skelne mellem en vision, en strategi og de konkrete handleplaner.

Når man læser Søren Thomsens indlæg, skulle man tro, at han havde stemt nej til en konkret kvalitetsstandard, der fratager plejehjemsbeboerne friheden til at vælge at spise kød. Men han valgte faktisk at stemme imod en langsigtet klimastrategi, der bl.a. vil prioritere klimavenlig mad i kommunens institutioner.

Det er selvfølgelig et problem, at Søren Thomsen har vanskeligt ved at læse indenad. Men det er langt værre, at han fremfører forkerte påstande. Han påstår, at klimastrategien ”sender kalvesteg og sovs ud ad plejehjemmene”. Her går han langt videre end at rive citater ud af deres rette sammenhæng og tillægge dem en helt anden betydning Han påstår noget direkte usandt. Hvor står der i strategien, at plejehjemsbeboerne ikke længere må vælge kødretter? Svar udbedes.

Annonce


Hvor står der i strategien, at plejehjemsbeboerne ikke længere må vælge kødretter? Svar udbedes.

Fra læserbrevet


Det er tankevækkende, at Søren Thomsen på byrådsmødet kun kunne få opbakning fra klima-skeptikerne i Dansk Folkeparti. Men de fik selvfølgelig blot en undskyldning for at stemme imod ”klimatossernes” politik. Ingen af byrådets øvrige medlemmer kunne forstå Thomsens kreative udlægning.

Er de øvrige konservative kandidater i øvrigt enige med Søren Thomsen i, at strategiens afsnit om klimavenlig mad i kommunens institutioner kan tolkes som en beslutning om at afskaffe kødretter i den kommunale madservice? Den konservative Jim Staffensen har for eksempel mange års administrativ erfaring med at udvikle strategier og handleplaner. Kan Jim Staffensens læsning af klimastrategien bekræfte, at kalvesteg og sovs sendes ud af plejehjemmene?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne fra en magisk EM-aften: Danmark tævede Rusland og bragede i ottendedelsfinalen

Annonce