Annonce
Middelfart

Lokaldebat: Kan vi få et effektivt politi, tak

Annonce
Elisabeth Tejlmand, formand for Radikale Venstre Middelfart. Foto: Michael Bager

Avisen fremlagde den anden dag tal for politiets effektivitet i Middelfart og omegn. Den uden tvivl hårdtarbejdende politimand i artiklen slog ned på nogle få lyspunkter, som for eksempel flere sigtelser siden 2015 og en lidt bedre gennemsnitlig responstid. Men det samlede billede er jævnt hen skuffende og kalder på mærkbare ændringer.

Alt for få sigtelser for indbrud i private hjem fører til dom. Reponstiden er stadig alt for lang, hvilket særligt voldsramte kvinder lider under. Der handles åbenlyst med narkotika i parker og på gader og veje - i alle egne af kommunen. Det må simpelthen stoppes.

Vi har brug for et mere effektivt forebyggende politi, og betjentene skal i højere grad opleve, at deres hårde arbejde faktisk fører til, at de kriminelle bliver dømt og fængslet så hurtigt som muligt.

Jeg har stor respekt for oplevet tryghed. Den der kommer af at man ser betjente igang med deres arbejde i bybilledet. Det mærker jeg personligt i denne tid, hvor min mor er terminal patient med en ryg, som kræften æder ind i. Det er lindrende hver gang, der træder en hjemmehjælper eller sygeplejerske ind ad døren.

Men det er visheden for, at de har de optimale rammer for deres arbejde, som betrygger mig i, at der er en værdig sidste tid for min mor. Og på samme måde har jeg det med politiarbejdet i Middelfart. Det er ikke mursten, el-regninger og skilte, der gør mig tryg. Det gør dermed en vished for, at Fyns Politi har tilstrækkelig med penge til at ansætte dem, de har brug for, og give dem optimale vilkår for deres arbejde, så vi kan få standset lømlerne, inden de vokser sig til hardcore kriminelle, og give de voldsparate, narkosælgerne og internetgribbene deres velfortjente straf.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Annonce