Annonce
Faaborg-Midtfyn

Lokaldebat: - Ikke rimeligt at sige, at kommunen ikke er medspiller

Søren Kristensen (V) er formand for Teknik- og Miljøudvalget. Arkivfoto: Kim Rune
Annonce

Lokaldebat: Fredag 18. september var Jens Thomsen igen ude med riven efter kommunen og ikke mindst undertegnede i forbindelse med de strandede forsøg på at få etableret en flugtskydningsbane i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Det er helt forståeligt, at Jens Thomsen er ærgerlig over, at hans og andres drøm om en flugtskydningsbane ikke er blevet realiseret, men det er ikke rimeligt at postulere, at kommunen ikke har været medspiller på at finde et egnet sted til en flugtskydningsbane. Problemet er desværre hver gang, at det er hamrende svært at finde en lokalitet, hvor det ikke giver væsentlige støjgener for naboer. Kommunen har prøvet, det tilknyttede foreningsområde har selv prøvet at finde en lokalitet, og desværre er det ikke lykkedes at komme i mål med intentionerne.


Ligeledes antyder Jens Thomsen, at undertegnede skulle have vist manglende respekt for flugtskydning som idræt og fritidsbeskæftigelse. Jeg har absolut stor respekt for folks forskellige fritidsinteresser.

Søren Kristensen (V)


Det er der, vi står, og det ved Jens Thomsen godt, og derfor finder jeg det forkert, at han føler sig sendt rundt i manegen af kommunen.

Ligeledes antyder Jens Thomsen, at undertegnede skulle have vist manglende respekt for flugtskydning som idræt og fritidsbeskæftigelse. Jeg har absolut stor respekt for folks forskellige fritidsinteresser, og angående det citat, han nævner, ”at det kun er fritid”, hvis det er mit, så er det taget ud af en sammenhæng.

Det bliver ikke nemt, men personligt håber jeg stadig, og jeg tror bestemt, at jeg udtrykker mig på mange kollegaers vegne, at det på et tidspunkt bliver muligt at få etableret en flugtskydningsbane i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Odense

Kampen mod fjernvarmesalg fortsætter: Ny forening gør klar til at tage sagen i retten

Annonce