Annonce
Middelfart

Lokaldebat: Hvorfor gør man ikke opmærksom på nye parkeringsregler?

Annonce

Sidste lørdag parkerede vi i p-huset i Middelfart. Vi blev noget forbløffede, da vi vendte tilbage og opdagede en p-bøde i forruden.

Det måtte da være en fejl. Men nej, vi erfarede senere, at Middelfart Sparekasse har overtaget anden og tredje etage, så det nu kun er ansatte og kunder i sparekassen, der må parkere der.

Det her var en lørdag, så kunder og ansatte kan der næppe have været mange af. Det kan undre, at man ikke gør mere opmærksom på sådan en ændring for eksempel ved opkørslen til anden og tredje etage.

Der må være mange gæster og turister, der her til sommer får sig en kedelig overraskelse.

Hermed en opfordring til sparekassen om at gøre noget ved problemet. Lørdag og søndag burde der i det mindste være fri parkering.

Svar fra Bjarne Jacobsen, kommunikationschef, Middelfart Sparekasse: Pladserne har i hele P-husets levetid tilhørt Middelfart Sparekasse. Vi har bare ikke haft behov for at bruge dem. Men det har vi nu, og derfor har vi indført de nye regler for cirka en måned siden. Vi har skiltet med det, og operatøren har ment, at det er gjort tilstrækkeligt. I begyndelsen blev der endda ikke uddelt bøder, men advarsler. Når det er sagt, så kan vi sagtens være bagkloge, og vi har konstateret, at det her har givet noget debat. Læserbrevsskribenten har helt ret i, at vi ikke behøver benytte pladserne efter fyraften og i weekenden. Derfor er vi i gang med at få lavet skiltningen om, så der bliver to timers gratis parkering på hverdage fra klokken 8-18 - og fri parkering på hverdage efter klokken 18 samt i weekenden.

Hvorfor er der ikke mere information om, at Middelfart Sparekasse har overtaget anden og tredje etage i p-huset i Middelfart? Arkivfoto: Sebastian Stave Sjöberg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce