Annonce
Middelfart

Lokaldebat: Gør som i Strib - start en underskriftindsamling for en bevarende lokalplan

Konservatives Morten Weiss-Pedersen opfordrer andre borgere til at gøre som stribonitterne og starte en underskriftindsamling. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

På juni-byrådsmødet skal Middelfart Byråd behandle et forslag om opstart af en proces, der gerne skulle føre frem til en bevarende lokalplan for den gamle del af Strib. En bydel, hvor der de seneste år er blevet opført en del huse i disharmoni med den arkitektur og det overordnede udtryk, der i snart 100 år har præget området. En udvikling der har vakt berettiget bekymring og har fået mere end 200 borgere til via en underskriftindsamling at foreslå en bevarende lokalplan for Stribs gamle del. Og det ser nu ud til at lykkes og heldigvis for det.

Det rejser så spørgsmålet om, hvorvidt det kun er i Strib, at der skal arbejdes med bevarende lokalplaner? Et nærliggende svar vil være, at det også kan være relevant i de gamle stationsbyer Ejby og Nørre Aaby og landsbyerne i hele Middelfart Kommune, hvor der som i Strib skyder huse op i stærk kontrast til de omkringliggende huse og ejendomme. Så opfordringen skal være: Følger en række borgere i disse dele af Middelfart Kommune, at det skal der gøres noget ved, så gør som i Strib – start en underskriftsindsamling til Byrådet med et forslag om en bevarende lokalplan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Særbehandling – ikke lighed

Odense

Borgerservice: Lejere blev advaret om manglende godkendelse af lejemål på tidligere kro

Annonce