Annonce
Læserbrev

Lokaldebat: Forældrepar holder datteren hjemme på fredag - vil have bedre normeringer til de mindste

Annonce

Lokaldebat: Fredag 22. november har vi besluttet at holde vores datter hjemme fra børnehave for at vise vores støtte til den landsdækkende forældrebevægelse, der kæmper for bedre faglige normeringer i landets daginstitutioner.

Forældre, pædagoger, bedsteforældre og søskende går på gaden i blandt andet København og Herning for at vise politikerne på Christiansborg, at de mener det alvorligt, når de siger, at nok er nok, og at der skal være bedre forhold for vores børn.

At vi holder vores barn hjemme 22. november er ikke en kritik af vores barns børnehave, tværtimod. Vi oplever dagligt, hvordan personalet knokler for at skabe de bedste rammer for vores datter på trods af dårlige normeringer.

Desværre er hverdagen sådan, at en enkelt voksen nogle gange står alene med 8 til 10 børn, eller at vi forældre kommer ind på en stue med 8 børn, hvor den voksne slet ikke er tilstede grundet en konflikt et andet sted, og larmen på stuen er forfærdelig.

Det gør ondt, når vores datter græder om morgenen, fordi hun ikke kan lide larmen, der ofte opstår i hendes børnehave.

Vi håber, at vores fælles protest vil få politikerne til at lytte til de mange fagpersoner, der igen og igen bliver ved med at advare mod de dårlige normeringer. At vi får lovbestemt minimumsnormeringer, og at regningen ikke bliver tørret af på kommunerne.

Vi håber, at andre forældre også vil følge vores protest og holde deres børn hjemme 22. november.

Morten og Marie-Louise Thomsen holder deres datter Aya hjemme fra børnehaven fredag 22. november for at vise deres støtte til dem, der kæmper for bedre normeringer i landets daginstitutioner. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Forstander fyret og bestyrelse på friplejehjem afsat: - Det er et kupforsøg

Annonce