Annonce
Debat

Lokaldebat: Det vil klæde såvel bestyrelsesformand som direktør at trække sig fra deres poster

En læser mener, at både direktøren og bestyrelsesformanden bør trække sig. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Jeg er uforstående overfor, hvordan en virksomhed som Assens Forsyning kan "fedte" sig igennem sagen mod TC Anlæg, uden det koster "hoveder" i bestyrelsen eller ledelsen.

Assens Forsyning har på baggrund af fejlagtige beslutninger og dårlig disponering brugt minimum 5.000.000 kroner af forbrugernes penge på en tabt retssag mod TC Anlæg, hertil kommer sagsomkostninger på x antal millioner kroner.

Assens Forsyning melder ud, at det ikke vil være noget, vi som forbrugere kommer til at mærke noget til?  Denne udtalelse undrer mig.

Hvem andre end os som forbrugere er der til at betale? Jeg vil mene, at det vil klæde såvel bestyrelsesformand som direktør at trække sig fra deres poster. Hvis en sådan episode var sket i det private erhvervsliv, ville det uden tvivl have kostet hoveder.


Jeg vil mene, at det vil klæde såvel bestyrelsesformand som direktør at trække sig fra deres poster

Niels Flening


Svar fra Assens Forsyning A/S, bestyrelsesformand Poul Erik Kristiansen:

Niels Flening henviser i sit indlæg til mit debatindlæg i Fyens Stiftstidende, søndag 28. februar. Her afviser jeg Torben Clausens påstand om, at den valgte løsning til det nye kloaksystem påfører forbrugerne en merudgift på godt 31 millioner kr. 

Det gør jeg, da det ganske enkelt ikke er korrekt. Som tidligere nævnt i avisens artikler er der anlagt en voldgiftssag mod den virksomhed, som har rådgivet Assens Forsyning i forbindelse med det pågældende projekt, og som vi mener bærer ansvaret for det problem, TC Anlæg er tilkendt erstatning for. 

Dermed er det fortsat vores forhåbning, at den samlede sag ikke kommer til at koste os penge. Som udenforstående debatskribent (Niels Flening), der tydeligvis ikke er inde i, hvordan sagerne hænger sammen, kan jeg til dels forstå skribentens undren. Jeg må dog samtidig sige, at blot fordi en virksomhed står med en kompliceret udfordring, vil det være ganske uklædeligt og upassende, hvis en direktør og bestyrelsesformand løb fra deres pladser i utide.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

Kerteminde

Røveri mod Circle K: Mand med Netto-pose truede med 20-25 centimeter lang kniv

Annonce