Annonce
Assens

Lokaldebat: Det er ikke nok bare at være pyntegrønne

Poul Erik Kristiansen, formand for SF Assens og byrådskandidat ved kommunalvalget 2021. Privatfoto: Poul Erik Kristiansen

Når partierne CO2, de Konservative C og Dansk Folkeparti O, i Assens Kommune pludselig under årets sidste byrådsmøde inden jul, ikke kunne stå på mål for en kommunal klimastrategi med klare mål for CO2 reduktionsmål, og at de to partier C og O, på de konservatives pludselige indskydelse, ville stille ændringsforslag som Dansk Folkeparti så ville støtte, så var det tæt på at de grønne nåle faldt af juletræet.

Kære Søren Thomsen (C), det er godt nok en tradition, at man op til jul pynter det grønne juletræ, og at man efter jul så igen piller pynten af det. Det går bare ikke i politik, og i særdeleshed ikke, hvis man som parti foregiver at ville være grønne.

Der har i lang tid været arbejdet på en kommunal klimastrategi, som også har været i høring. Hvis man så ikke som parti i slutspurten, på et afgørende byrådsmøde vil stå på mål for en grundig udarbejdet kommunal klimastrategi med klare grønne mål, så må det vel betragtes som om, at man bare er et parti med pyntegrønne holdninger.

Annonce

Hvis man vil være ægte grønne, så er det ikke nok bare at være pyntegrønne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce