Annonce
Assens

Lokaldebat: Da Socialdemokratiet svigtede

Flemming Risskov Jørgensen (SF), forrest til venstre, ved det seneste byrådsmøde i Assens. Arkivfoto: Daniel Kofoed.

Læserbrev: Det er ganske interessant, at den gamle garde i Socialdemokratiet bliver ved med at bruge så megen energi på at minde om, at deres parti nægtede at tage ansvar for kommunens 2019-budget.

Senest har Henning Emdal forsøgt at komme Charlotte Vincent Petersen til undsætning ved at gentage den socialdemokratiske kritik af de vedtagne besparelser.

Men kritikken klinger temmelig hult, når man tager i betragtning, at de socialdemokratiske nej-sigere ikke engang evnede at fremsætte alternative besparelses- eller finansieringsforslag.

Annonce

Under Charlotte Vincent Petersens ledelse forvekslede Socialdemokratiet desværre rød politik med røde tal på bundlinjen.

På et enkelt punkt har Henning Emdal dog fuldstændig ret. Det er nemlig rigtigt, at ansvarlighed også handler om ordentlighed over for borgerne.

Men er det udtryk for ordentlighed, at socialdemokraterne valgte at stemme imod det eneste budgetforslag, der blev fremsat? Mener Henning Emdal og Charlotte Vincent Petersen virkelig, at en kommune slet ikke behøver at have et budget?

Ville det virkelig have været til fordel for kommunens svage grupper, hvis Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti havde fået held til at skaffe flertal for, at kommunen skulle stå uden et budget?

I SF har vi store forhåbninger til, at Ashil Farokh vil føre Socialdemokratiet ud af Dansk Folkepartis skygge, så der kan føres en ordentlig, rød politik. Det kræver naturligvis, at kommunen har et budget med sorte tal på bundlinjen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce