Annonce
Assens

Lokaldebat: Bestyrelsesformand: Derfor er genbrugspladserne lukket i Assens Kommune

Annonce

Som svar til dem, der argumenterer imod midlertidig nedlukning af genbrugspladser over hele landet, er svaret det simple, at man blot følger regeringens påbud mod forsamlinger på mere end 10 mennesker, og at det i øvrigt anbefales, at man i størst muligt omfang bliver hjemme for at undgå smittespredning blandt brugerne og personalet på genbrugspladsen.

Nedlukning af genbrugspladser er rettidig omhu, idet det erfaringsmæssigt er sådan, at når man har fri, hvilket mange på grund af corona-sundhedskrisen p.t. har og årstiden, hvor mange går i haven, altid vil samles mange mennesker på genbrugspladsen.

Materialer til genbrugspladsen indeholder i modsætning til dagrenovation, som jo stadig afhentes på ens bopæl, ikke let fordærvelige ting og kan derfor sagtens opbevares hjemme.

Når der tales om haveaffald, kan det anbefales at lave sin egen kompostbunke i et hjørne af haven, hvilket på længere sigt også ville være gavnligt for både ens jordkvalitet i haven frem for brug af kunstgødning samt til gavn for de små insekter, som desværre er i tilbagegang. Ren win-win for naturen.

Med håbet om at flest muligt kommer godt i gennem corona-sundhedskrisen, og at genbrugspladserne så igen kan åbne, eller som kun dronningen ville kunne have sagt det: Gud bevare Danmark og genbrugspladsen og hør så efter, hvad myndighederne siger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Odense

Fyns Politi: Personer i voldsom bilulykke på Østerbro har ikke tilknytning til bandemiljøet

Annonce