Annonce
Debat

Lokaldebat: Alle embedsmænd burde køre med hjemmeplejen i et halvt år

Bjarne Herhold. Arkivfoto

Læserdebat: Ud af mange emner politisk er der områder, jeg mener, der skal styrkes. Vi har hjælpemiddeldepotet, der sørger for udbringning og reparationer m.m. til de borgere, som er visiteret til dette.

Der er brug for mere personale til dette område. Gælder både de, som arbejder med reparationer samt udbringning samt til området med ergoterapeuter.

Vor kommune er den største geografisk på Fyn. Det medfører selvfølgelig længere tids ekspeditionstid på områderne. Personalet gør det rigtigt godt, men jeg kan se, at der skal flere ressourcer til for at afhjælpe presset på personale samt nedbringelse af ventetid.


et burde være obligatorisk, at de, der sidder i forvaltningerne, havde et halvt år, hvor de kørte med rundt i de nævnte områder, så man fik et indblik i hverdagens virkelighed.

Bjarne Herhold


Ligeledes gælder samme kriterier indenfor hjemmeplejen. Flere hænder – en tidsplan for de ansatte, der ikke er så stram, at de må halse ind og ud hos den enkelte borger. Det må give et vist stressniveau. Og i den sidste ende kan det være, at klienterne måske bebrejder medarbejderne både i hjælpemiddeldepotet og i hjemmeplejen.

Det fortjener personalet ikke. De gør deres arbejde glimrende. Det burde være obligatorisk, at de, der sidder i forvaltningerne, havde et halvt år, hvor de kørte med rundt i de nævnte områder, så man fik et indblik i hverdagens virkelighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Navne

Fynske dødsfald

Annonce