Annonce
Faaborg-Midtfyn

Lokaldebat: Alle embedsmænd bør være mere tilgængelige

Karl Peter Warming er formand Gestelev-Heden-Vantinge Lokalråd og kandidat til kommunalvalget 2021 for Lokalisten Faaborg-Midtfyn. Arkivfoto: Andreas Bastiansen

Lokaldebat: Fint initiativ fra primært kommunaldirektør Helle Vibeke Carstensen om at gøre sig selv og sine direktører mere tilgængelige for henvendelse en gang om måneden.

Nu mangler vi så bare, at resten af forvaltningernes medarbejdere gør sig mere tilgængelige, og tager initiativ til at komme mere i dialog med de borgere, de arbejder for.

I Helle Vibeke Carstensens periode i Faaborg-Midtfyn Kommune har hun deltaget i lokalrådsmøde hos os i Gestelev-Heden-Vantinge Lokalråd for at drøfte udvikling, planer for Gestelev Skole inden nedrivning og planer for Heldagsskolen i Vantinge. For nylig blev jeg ringet op af kommunaldirektøren, som ønskede at høre, om vi arbejdede med lokale planer for den tidligere heldagsskole, inden hun gik videre med sagen.

Annonce

Et skoleeksempel på den dialog, jeg drømmer om, at alle vores lokalsamfund kan have med alle kommunens embedsfolk.

Jeg tror roligt, jeg kan tilbyde, at lokalrådene hver eneste dag i måneden tager imod henvendelser på telefon og mail, hvis der er noget, Faaborg-Midtfyn Kommunes embedsmænd og -kvinder ønsker at drøfte med os.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Trods glohedt ejendomsmarked: Ingeborg kan ikke sælge sin historiske ejendom

Erhverv For abonnenter

Fra pædagogmedhjælper til udvikler i stort it-firma: Nu kan indiske Deepti igen bruge sine kompetencer: Jeg er meget taknemmelig

Annonce