Annonce
Kerteminde

Lokal vognmand åbner nød-genbrugsplads: - Tøm traileren hos mig

Privat foto
Mens de kommunale genbrugspladser holder lukket, tilbyder Langeskov Vognmandsforretning hjælp til havefolket i form af en nødgenbrugsplads

Langeskov: - Går du også hjemme i disse tider? Har du også endelig fået tid til at rydde op i haven, garagen eller/og huset? Så står du måske med en masse affald, du ikke kan komme af med, nu da det offentlige er lukket? Så kan du komme forbi Langeskov Vognmandsforretning på Hvileholmsvej 14! Vi har etableret en midlertidig NødGenbrugsplads, så du kan komme af med alt det affald på traileren!

Sådan lyder tilbuddet i øjeblikket på lokale Facebook-grupper fra Langeskov Vognmandsforretning. Hensigten er at hjælpe i disse svære corona-tider, fortæller indehaver Henrik Vestergaard.

- Det er ment som en nødløsning kun for lokale. Meningen er, at folk kan komme og smide indholdet fra deres trailere ned i vores containere. Vi har jo pladsen til det. Folk kimer mig ned i de her dage for at leje containere til deres affald, men der er jo ingen grund til at give 1500 kroner for det, når de kun kan fylde et lille hjørne af containeren, fortæller han.

Virksomheden understreger i øvrigt, at man følger ministeriets anbefalinger og henstiller til at man viser hensyn og holder afstand til hinanden.

Annonce
Privat foto

Fra Fru Jensen

På pladsen i Langeskov har han derfor stillet tre containere op: En til deponi, en til brændbart og en til haveaffald. Prisen fra 100 til 250 kroner betaler man med mobilepay.

- Det er ganske almindeligt brændbart hjemme fra Fru Jensen, som et gammelt tæppe eller lignende. Vi kører det alligevel videre til Norrecco i Odense. Det bliver ikke bare droppet et eller andet sted.

Opslaget på Facebook førte øjeblikkeligt kritiske kommentarer med sig. For eksempel om han havde miljøgodkendelsen på plads.

- Mig bekendt skal der ikke være miljøgodkendelse til den slags. Så længe der ikke er væsker, der kan løbe ud eller lignende, siger Henrik Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce