Annonce
Middelfart

Lokal troubadour udgiver cd

Søren Lau slapper af i skolegården på Hyllehøjskolen, hvor han som purung debuterede på de skrå brædder med en optræden som den onde stedmoder og bagdelen af en hest i forestillingen Askepot.

Release-koncerter på Posten i Odense i dag og i Middelfart Sparekasse i morgen

Kauslunde: Efter flere års tilløb er 29-årige Søren Lau fra Kauslunde klar med sit debut-album ”Udsigt til Indsigt”, der udkommer i dag.

Søren Lau har arbejdet intensivt med albummet siden i sommers, hvor han valgte at sige jobbet op som lærer på Lunderskov Efterskole for at hellige sig musikken.

Og det har han hovedsageligt gjort for at få afløb for nogle af de holdninger og meninger, han har omkring livet.

- Der er nogle ting her i livet, som er rigtige og forkerte. Musikken giver mig en platform, hvor jeg kan fortælle, hvad jeg mener, der er rigtigt og forkert her i livet. Det kommer meget hurtigt til at lyde lidt højstemt, men sådan har jeg det. Jeg synes, at man har en pligt til at mene noget, siger Søren Lau, der startede med at komponere melodier, da han som 13-årig kørte rundt med aviser i Kauslunde.

Det var dog først, da han fik talt med Flemming Koch fra det nu hedengangne band Kick The Kangaroo, at han var klar til at tage springet.

- I starten regnede jeg egentligt med, at det var sådan en fase, jeg skulle igennem. Men efter at have snakket med Flemming Koch fandt jeg ud af, at der måske ikke var så meget hokus pokus i det, siger Søren Lau.

Billetterne til koncerten på Posten i Odense kan købes for 50 kroner, mens det koster 75 kroner at se Søren Lau på torvet i Middelfart Sparekasse torsdag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce