Annonce
Middelfart

Lokal trommeslager slår til på ny pladeudgivelse

Beatophonics består af Flemmng Koch (t.v.) Rasmus Schrøder og Søren Koch. Pr-foto
The Beatophonics med blandt andre middelfarteren Flemming Koch udgiver nye plade 31. januar.

Middelfart: The Beatophonics med Middelfart-trommeslageren Flemming Koch er i 2020 tilbage med et nyt album, hvor bandet går nye veje i forhold til trioens konceptuelle udtryk. Denne gang træder bandet, som hidtil har været kendt for trofast at holde sig til et lydunivers fra 1960'erne og 1970'erne, også ind i 1980'erne. Det sker med trioens velkendte gode samspil og uofficielle titel som “Danmarks bedste beat-orkester.

Udgivelsen er støttet af blandt andet Dansk Artistforbund og Middelfart Sparekasse, sidstnævnte med 20.000 kroner. Desuden har medlemmerne selv skudt et større beløb i projektet. Pladen udkommer den 31. marts på cd, vinyl og digitale musiktjenester som itunes og Spotify.

- Det nye album vil lægge sig i en naturlig forlængelse af vores debutalbum fra 2015 og samtidig peger det også rigtig meget i en ny retning. Vi har sluppet det stringente trio-format og givet den gas med et væld af vintage-instrumenter i studiet. Albummet indeholder 13 nye originale skæringer, fortæller Flemming Koch, der har en fortid i Kick The Kangaroo.

Annonce

Albumtitlen "Let’s Do This" refererer til den proces og de aktive valg, som bandet har været igennem, mens de har skrevet det nye musik. Dogmet om den stramme beatstil er væk, og bandets medlemmer har blotlagt deres ideer for hinanden i jagten på den gode, tidløse sang. Forankringen i 60’ernes æstetik er stadig til stede, men bandet har på det nye album også åbnet sig mod lyde og stemninger fra de sidste 40 års rock og pop - og man kan møde referencer til alt fra Elvis Costello, ELO og powerpop generelt, lyder det i en pressemeddelelse fra bandet.

Let’s Do This er ude via Echophonic og Target Records den 31. januar og følges op af en længere dansk turné med start i Rønne den 7. februar og blandt andet en koncert i Tøjhuset i Fredericia den 29. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Tidligere overlæge fra OUH efter dødsfald på Havebæk: Forbryderisk ikke at reagere

112

Emil fortæller om indsekter på Kulturøen

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Annonce