Annonce
Middelfart

Lokal Sparekasse tilbyder erhvervskunder hjælp

Middelfart Sparekasse er klar til at hjælpe erhvervskunder med økonomiske udfordringer, fortæller Martin Baltser, administrerende direktør i Middelfart Sparekasse. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Coronavirussen har gjort det svært for mange virksomheder, hvorfor Middelfart Sparekasse nu tilbyder forskellige former for hjælp til at styrke virksomhedernes økonomi.

(Rettelse 08.44 18. marts: I andet afsnit er ordene "blev fritaget" udskiftet med ordene "få henstand".

Middelfart: Coronavirussen har allerede haft store økonomiske konsekvenser for mange virksomheder og vil have det i tiden, der kommer. For at afbøde følgevirkningerne tilbyder Middelfart Sparekasse nu flere ting for at hjælpe virksomhederne med økonomien.

Banken har allerede kontaktet dens omkring 5000 erhvervskunder, hvoraf omkring 500 af dem er beliggende i Middelfart Kommune, og fortalt, at de kan få henstand for at betale afdrag og renter på virksomhedens erhvervslån i sparekassen i op til tre måneder.

Samme tilbud gælder på afdrag på virksomhedernes leasingaftaler etableret gennem sparekassens leasingselskab, Leasing Fyn.

Gør virksomhederne brug af en kassekredit i banken, vil der fortsat løbe renter på. Til gengæld kan virksomhederne per 31. marts vælge at få hævet kassekreditten med samme beløb, som de skal betale i renter.

Det forklarer Martin Baltser, administrerende direktør i Middelfart Sparekasse.

Annonce

Ingen panik i banken

Det er ikke kun bankens kunder, der oplever store forandringer i deres hverdag, det samme gør Middelfart Sparekasse.

- Der er en fantastisk forståelse for situationen og opbakningen til de forskellige ting, der har er blevet gjort. Vi har for eksempel lukket dørene til banken og holder ikke længere fysiske møder, men klarer det per telefon og via webmøder. Desuden har vi kraftigt reduceret vores bemanding, hvor mange nu arbejder hjemmefra, lyder det fra den administrerende direktør.

- Der er egentlig en forbløffende ro. Vi har ingen anledning til panik på nogen måde, som man måske så optakt til i forbindelse med dagligvarerhandlen. Vi har velfungerende netbank og mobilbank, og det fungerer alt sammen særdeles glimrende, og det gør alle bankens systemer, forsikrer Martin Baltser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce