Annonce
Trekantområdet

Lokal sikringsvirksomhed skal stå for overvågning på havnen og i Taulov Dryport

Scanview Sikring er en del af Scanview-koncernen, som består af tre virksomheder. Scanview Sikring har for nylig landet en aftale med havneselskabet ADP om sikring af havnene i Fredericia og Nyborg foruden en aftale med Taulov Dryport om nybyggeriet i Prinsessens Kvarter. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Scanview Sikring har udviklet en ny portal, som skal styre og overvåge trafikken til Taulov Dryports nye haller fra næste år.
Annonce

Fredericia: Når tre haller næste år står klar i Taulov Dryport, er det den lokale virksomhed Scanview Sikring, som har sat videoovervågning op og sørget for en ny elektronisk portal, der skal styre, hvem der får adgang til området.

Scanview Sikring har for nylig landet en aftale med havneselskabet ADP om sikring af havnene i Fredericia og Nyborg foruden en aftale med Taulov Dryport om nybyggeriet i Prinsessens Kvarter. For Scanview Sikring er det en stor aftale at lande.

- Det er et rigtig spændende projekt for os, for det ligger både tæt på (geografisk, red.), og vi får brugt alle vores kompetencer, ligesom der efterfølgende vil være service at udføre på det, fortæller administrerende direktør og indehaver af Scanview Sikring Dennis Egholm.

Annonce

Nummerplade-aflæsning

På Fredericia Havn er ADP i øjeblikket i gang med de første skridt i en større havneplan for 160 millioner kroner, der skal gennemføres frem til og med 2024.

En del af havneplanen er opsætning af pregate (port, red.) og isps-hegn (terrorsikring, red.) på havneområdet ved Strandvejen/Vestre Ringvej/Nyhavnvej. Her skal lastbilerne fremover ledes ind til havnen, og i den forbindelse skal Scanview blandt andet sørge for registrering af lastbilerne ved hjælp af nummerpladeaflæsning.

- I dag er bommene lukket hele tiden, men man vil gerne lave det omvendt, så man som udgangspunkt kan køre ind på havnen, medmindre man af en eller anden grund er blacklistet og ikke bliver lukket ind, forklarer Dennis Egholm.

Samtidig vil både lastbilens nummerplade, hængerens nummerplade og chaufføren blive registreret, så man altid let kan finde tilbage til, hvem der kørte ind og ud fra havneområdet.

Annonce

Fuldautomatisk sikring

I Taulov Dryport har Scanview Sikring udviklet en ny portal, som skal stå for overvågningen af den indgående trafik til de forskellige lejere, som vil flytte ind i faciliteterne de kommende år.

Via portalen vil lejerne selv kunne styre, hvem der har adgang, videoovervågning og tyverialarmer, ligesom portalen også vil kunne føre statistik på, hvor længe en hænger eksempelvis har stået parkeret. ADP vil få den overordnede administration af portalen og dermed sikringen af hallerne i Taulov Dryport. Det hele er fuldautomatisk.


Den har potentiale for flere havne. For havnene er det meget vigtigt, der ikke bliver en kø af lastbiler for at komme ind, men bilerne skal også registreres, så vi har forfinet nummerpladegenkendelsen, så den er oppe på 99,85 procent. Det betyder rigtig meget i forhold til, at lastbilerne ikke holder stille i kø, som koster virksomhederne penge.

Dennis Egholm, adm. direktør


Portalen var oprindeligt fremstillet af Scanview Sikring til byggepladserne ved Skejby Sygehus og OUH men sikringsselskabet har så efterfølgende bygget videre på portalen.

- Den har potentiale for flere havne. For havnene er det meget vigtigt, der ikke bliver en kø af lastbiler for at komme ind, men bilerne skal også registreres, så vi har forfinet nummerpladegenkendelsen, så den er oppe på 99,85 procent. Det betyder rigtig meget i forhold til, at lastbilerne ikke holder stille i kø, som koster virksomhederne penge, forklarer Dennis Egholm.

Scanview Sikring har deadline på opsætning af sikring af de to første haller i begyndelsen af januar, mens den tredje skal være klar i begyndelsen af april. Sikringen af Fredericia Havn bliver foretaget i løbet af 2021.

- Det er en større opgave for os. Vi skal gå fem til seks mand på opgaverne i anlægsfasen, fortæller Dennis Egholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce