Annonce
Nyborg

Lokal fotograf fynsk stormester

Billedet her, ?Last minute?, vandt guld og var med til at sikre Nicolai Godvin prisen som stormester foto: Nicolai Godvin

Ullerslev: I den just overståede weekend holdt de "Fælles fynske fotoklubber" deres årlige udstilling og fotokonkurrence, og øverst på skamlen i år kom Nicolai Godvin fra Ullerslev.

Nicolai Godvin, der har boet de seneste syv år i Ullerslev fik antaget fire billeder i konkurrencen, hvoraf billedet "Last minute" vandt guld i kategorierne "bedste eksperiment" og "bedste monochrome", mens han for et andet af sine billeder fik diplom i kategorien "bedste humor" og det var altså nok til, at sikre ham stormestertitlen.

- Det giver mig et boost, og en tro på de tanker jeg gør mig om fotografi. Det er da også et skridt på vejen mod min drøm om at kunne leve af at fotografere, fortæller stormesteren, der driver fotografvirksomheden "Godvin Foto" i Ullerslev.

Amatørfotografer fra hele øen deltog med i alt 300 billeder på den årligt tilbagevendende konkurrence, der blandt andet havde Fyens Stiftstidendes fotograf Birgitte Carol Heiberg som dommer. Konkurrencen blev afholdt på Ringe Bibliotek, hvor de præmierede billeder også er udstillet resten af november måned.

Den fynske stormester Nicolai Godvin fra Ullerslev foran nogle af de billeder han fik antaget i konkurrencen. Foto: Privat
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce