Annonce
Nyborg

Lokal country varmer op for Queen Machine i Nyborg

Nyborg-bandet Hillbilly Bones varmer op med countryrock ved "Rock på Den Grønne" 22. august næste år. PR Foto
Annonce

Nyborg: Opvarmnings bandet for et af sommerens største koncerter er nu på plads. Lokale HillBilly Bones varmer publikum op inden koncerten med Queen Machine.

- At det er lokale folk som varmer op, har vi på intet tidspunkt været i tvivl om, siger Carl Martin Ryberg Jensen fra Oplevelseskomponisten, som sammen med NGIF Koncertudvalg holder koncerten "Rock på Den Grønne" lørdag 22. august næste år.

HillBilly Bones tager udgangspunkt i klassiske countryhits og består af professionelle musikere. Bandet præsenterer et bredt repertoire, hvor klassiske country numre af Johnny Cash, Billy Ray, Lynyrd Skynyrd og Dolly Parton leveres.

Annonce

Flot billetsalg

I front står Henrik Johannessen, der efter mange år i USA, har taget inspiration og erfaring med hjem. Han er blandt andet kendt fra "Den Danske Mafia" og "Bad Monday".

Med sig har han Poul Amaliel på trommer, Kevin Monie på mandolin/guitar og Nicolai Hansen på bass.

Billetsalg har allerede på nuværende tidspunkt passeret 1500 billetter til koncerten bag Nyborg Slot.

- Det er vildt, at vi allerede nu har solgt så mange billetter til koncerten, siger Carl Martin Ryberg Jensen.

Rock på Den Grønne med Queen Machine, Smukke Møller og nu HillBilly Bones holdes Lørdag 22. august fra kl. 17 på Den Grønne bag Nyborg Slot.

Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Helten fra "Miraklet i Madrid" er stadig en cirkushest - efter at have været rundt i både Hannover, Kaiserslautern og senest Aarup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce