Annonce
Sport

Livsnødvendig sejr til HC Odense: - Det er fedt at vinde, og det vil vi gerne prøve igen

Fynboernes topscorer blev Mikkel Søby, som var tilbage på holdkortet hos HC Odense efter en hjernerystelse, det blev til hele syv scoringer for fløjspilleren. Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix
Sidst HC Odense hev en sejr i hus, var mod Odder Håndbold tilbage midt i september - lørdag kunne holdet langt om længe juble igen.

HÅNDBOLD: HC Odense kunne efter lang tids sejrstørke endelig løfte armene og juble, da fynboerne mod FIF hev en etmålssejr hjem med 29-28 i mændenes 1. division - og det var tydeligt at fornemme forløsningen over en sejr, da Sport Fyn talte med cheftræner Daniel Nielsen efter kampen:

- Det er fedt at vinde, og det vil vi gerne prøve igen. Vi er stadig i en proces, og i dag så det rigtigt positivt ud over hele linjen.

Det blev en tæt kamp mellem de to bundhold, og ved pausen var HC Odense bagud 13-15, men med to hurtige scoringer fra Christian Nim i anden halvleg kunne Odense udligne.

Annonce

Herfra var det fynboerne, som havde taget om spillet, selvom der i resten af kampen aldrig var mere end to scoringer imellem holdene - og til sidst trak HC Odense det længste strå.

- Vores udfordring var i vores syv mod seks, hvor vi alt for mange gange var for langsomme til at skifte ud, så FIF kunne score på tomt mål, og det er en af de ting, vi skal kigge på, inden næste kamp mod HC Midtjylland, fortæller Daniel Nielsen og tilføjer:

- Det positive, vi skal tage med fra i dag, er, at vores forsvar fungerede, og at angrebet også var rigtig godt med.

Sejren var livsnødvendig for HC Odense, da FIF er rækkens absolutte bundhold, så en sejr var vigtig for, at fynboerne ikke skulle overtage bundplaceringen. Fynboerne placerer sig på rækkens 12. plads med fem point i et tæt midterfelt.

Otterup mødte tophold

Otterup HK var også i aktion på udebane mod HØJ Elite, som er blandt rækkens tophold. Det blev en blandet oplevelse for nordfynboerne, som hurtigt kom bagud 3-8, men i anden halvleg kæmpede holdet sig til en udligning ved 21-21.

Men HØJ fik sat fem hurtige scoringer ind, og denne gang kunne Otterup ikke kæmpe sig tilbage, og det blev en sejr på 30-25  til det sjællandske hjemmehold.

Otterup har nu fem nederlag, to sejre og et uafgjort opgør, hvilket er præcis samme statistik som HC Odense.

Annonce

Nederlag til kvinderne

Både DHG Odense og Gudme HK i kvindernes 1. division var også i aktion på udebane lørdag. Desværre for begge hold blev det til gedigne nederlag.

Gudme HK gæstede Hadsten Håndbold, og i kampens første 18 minutter fulgtes de to hold ad, men så trak hjemmeholdet fra, og ved pausen var Gudme bagud 12-15. Heller ikke efter pausen kunne sydfynboerne kæmpe sig tilbage, og kampen endte 28-22.

Hos AGF i Århus blev der også spillet en jævnbyrdig kamp, men efter 40 minutter kunne fynboerne ikke længere holde fast i hjemmeholdet, og derfor løb AGF med de to point med en sejr på 27-23.

Annonce
Odense For abonnenter

32-årig såret, kort før Abdinur blev dræbt: Nu er han tiltalt for at have sendt bud efter drabsmand og to andre med pistoler

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Anklager kræver trecifret millionbøde til Dan-Bunkering

Fyn For abonnenter

Forening svindlede med indsamling til kræftramte børn: Formand ville frifindes i landsretten - fik langt hårdere straf

Nyborg

Kraftig blæst: Vindfølsomme køretøjer forbydes på Storebæltsbroen

Nordfyn

Telefonstorm på værkstedet: - Folk reagerer først, når Peter Tanev siger, at nu kommer vinteren

Lego-familiens pengetank vil hjælpe Danmark til flere OL-medaljer: Donerer 50 millioner kroner

Nyborg For abonnenter

Unge i Nyborg får deres helt eget byråd

Navne

Begravelser og bisættelser torsdag den 2. december

Assens

Dramatisk opgør i SF: Fremtrædende medlemmer trækker sig fra vigtige poster - nyvalgt stemmesluger bliver udvalgsformand

Politikere vil have en forklaring: Utrygt og bekymrende, at Forsvaret ikke delte viden om PFAS-forureninger

Odense

Odense kravler sikkert væk fra bundplacering: Færre og færre arbejdsløse

Odense For abonnenter

Manden med arret gør op med den voksne, der forgreb sig på ham som lille: Skriver "afskedsbrev til min pædofil"

Odense

Jernalderkvinder beholdt tøjet på: -Jeg var i tvivl, om det ville blive for kedeligt blot, fordi der ikke var nogle bare bryster

Annonce