Annonce
Nordfyn

Livsfortællinger på det store lærred er flyttet

Annonce

Klintebjerg: Historien om de ældre herrer i Klintebjerg, der har fortalt deres livshistorie på video, har skabt opmærksomhed om det nordfynske projekt.

Peter Yndgaard, der er idémanden bag hjemmesiden livsfortaellinger.com har fået rigtigt mange henvendelser siden artiklen var i avisen i sidste uge.

- Der er stor interesse for at deltage i arrangementet på Klintebjerg Efterskole, hvor jeg fortæller om projektet og viser nogle af livsfortællingerne på det store lærred. Men desværre har vi været nødt til at rykke det, fordi det faldt sammen med et andet stort lokalt møde. Så nu bliver det onsdag den 12. oktober klokken 19 til 22, fortæller han.

Mange har allerede meldt deres ankomst. Ikke mindst tidligere Klintebjerg-borgere, der er flyttet fra byen.

- Jeg har fået henvendelser fra det meste af Fyn. Både fra folk, der gerne vil fortælle deres egen historie på hjemmesiden, men også fra foreninger og klubber, der var interesseret i at jeg skulle komme ud og holde et oplæg om projektet, fortæller Peter Yndgaard.

Han er glad for interessen om livsfortællingerne, og kan allerede se at kalenderen ser travl ud.

- Der er heldigvis en række gode mennesker, der bakker op og tager en del af de her videoopgaver, og så har jeg netop lavet en aftale med Charlotte Højlund, der er journalist, forfatter og klummeskribent. Hun vil også fremover komme til at lave interviews til hjemmesiden, fortæller Peter Yndgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce