Annonce
OB

Videoanalyse af kampen: OB vinder 3-0 over Horsens

OB-jubel ved Mads Frøkjær-Jensen (OB 29) til 1 - 0 i kampen i 12. runde af 3F Superligaen mellem OB og AC Horsens på Nature Energy Park Odense, søndag den 6. oktober 2019. . (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Annonce

FODBOLD: Med en sejr over AC Horsens på Nature Energy Park kan OB måske gå på landskampspause på en fjerdeplads i Superligaen, hvis kampen Randers-AGF arter sig.

Mange ser gerne OB i top fire, når turneringen er omme, men i første omgang stiler fynboerne efter top seks og efter at lægge afstand til de fire dårligste hold i Superligaen og dermed til nedrykningsfaren i en sæson, hvor tre hold skal ud af Superligaen.

OB har efter 1-0-sejren ude over Midtjylland udtaget en trup på 22 spillere og det dækker over, at der er tvivl om fem af dem. Troels Kløve og Ryan Johnson Laursen spiller ikke, mens Moses Opondo, Issam Jebali og Jacob Barrett Laursen kan håbe på en plads på bænken.

Marco Lund har karantæne og det kan åbne for debut for den venstrefodede nigerianske back Kingsley Madu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce