Annonce
OB

Videoanalyse af kampen: OB vinder 3-0 over Horsens

OB-jubel ved Mads Frøkjær-Jensen (OB 29) til 1 - 0 i kampen i 12. runde af 3F Superligaen mellem OB og AC Horsens på Nature Energy Park Odense, søndag den 6. oktober 2019. . (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Annonce

FODBOLD: Med en sejr over AC Horsens på Nature Energy Park kan OB måske gå på landskampspause på en fjerdeplads i Superligaen, hvis kampen Randers-AGF arter sig.

Mange ser gerne OB i top fire, når turneringen er omme, men i første omgang stiler fynboerne efter top seks og efter at lægge afstand til de fire dårligste hold i Superligaen og dermed til nedrykningsfaren i en sæson, hvor tre hold skal ud af Superligaen.

OB har efter 1-0-sejren ude over Midtjylland udtaget en trup på 22 spillere og det dækker over, at der er tvivl om fem af dem. Troels Kløve og Ryan Johnson Laursen spiller ikke, mens Moses Opondo, Issam Jebali og Jacob Barrett Laursen kan håbe på en plads på bænken.

Marco Lund har karantæne og det kan åbne for debut for den venstrefodede nigerianske back Kingsley Madu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce