Annonce
OB

Stil spørgsmål til OB-træner Jakob Michelsen

Jakob Michelsen var naturligt nok meget glad, da sejren mod FC København var i hus.  (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Sportsredaktør Leif Rasmussen og læserne har OB-træneren i den varme stol.
Annonce

Fodbold: OB er kommet perfekt fra land i Superligaen med en sejr over mesterskabs-aspiranterne fra FC København på 3-2.

Sportschef Michael Hemmingsen har sagt, at OB har truppen til top seks og i den nye Superliga med 12 hold gælder det om at skrabe en masse point sammen fra første fløjt.

Sport Fyn har sat OB-træner Jakob Michelsen stævne til et digitalt læsermøde torsdag live fra OB's klubhus i tidsrummet 12.30 til 13.00.


Det helt store spørgsmål er, om Jakob Michelsen har en fremtid i OB længere end til sommeren 2021, når hans nuværende tre-årige kontrakt udløber.


Her stiller sportsredaktør Leif Rasmussen spørgsmål om rigets tilstand til OB-træneren, men allerede nu kan læserne byde ind med spørgsmål på fyens.dk og på facebook-siden "Alt om OB" og der er også en mulighed for at gøre det undervejs. Sport Fyn kan ikke garantere, at alle spørgsmål vil blive besvaret.

Annonce

De mange angribere

Der kan spørges løst fra hoften. Hvorfor er det svært for OB at komme i Europa? Hvad er der med Mart Lieder? Hvad lærte OB af de mange skader og hvorfor har klubben så mange angribere, at det forkommer at være i overkanten.

Senest skud på stammen er den 22-årige islænding Sveinn Aron Gudjohnson, der er lejet fra italienske Spezia, der nu er rykket op i serie A.

Hvorfor har Jakob Michelsen skiftet system fra overvejende 3-5-2 til 4-3-3 og hvor mange unge spillere vil klubben i realiteten bruge på Superliga-holdet, når U19-holdet fra næste måned skal spille Youth League?

Det helt store spørgsmål er, om Jakob Michelsen har en fremtid i OB længere end til sommeren 2021, når hans nuværende tre-årige kontrakt udløber.

Er Jakob Michelsen interesseret i at fortsætte? Har OB startet en dialog med ham om fremtiden og har træneren de betingelser, han gerne vil have for overhovedet at blive i klubben? Nu har OB jo netop fået de faciliteter, der skal til for at kunne kalde sig et Superliga-hold.

Der er rigeligt at tage fat på og OB's træner svarer meget sjældent "ingen kommentarer".

Følg direkte med på fyens.dk 12.30 til 13.00 torsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Danmark

Det skal nok gå gutter

Annonce