Annonce
OB

Liveblog og video-analyse: OB formåede ikke at indfri de europæiske drømme

3F Superliga, Europa Playoff-finale AGF-OB på Ceres Park i Aarhus onsdag den 29. juli 2020
OB har en gylden chance for at overraske og for første gang siden 14. december 2011 på Craven Cottage mod Fulham at komme i Europa League.
Annonce

(Vi beklager den bratte slutning på videoen.)

AGF er gedigen favorit, men det ændrer ikke ved, at OB har en gylden chance for at overraske i Europa-finalen på Ceres Park, hvor 8500 aarhusianere og nul fynboer -på grund af coronareglerne - vil piske hjemmeholdet frem til dåd.

Det vil være en kæmpeskuffelse for AGF at misse Europa-billetten efter en supersæson, der var tæt på at indbringe sølvmedaljer. Men AGF formåede at få bronze for første gang i umindelige tider.

OB er uden skadede Ryan Johnson Laursen, men til gengæld skulle Jens Jakob Thomasen og Max Fenger være klar igen og Marco Lund er tilbage efter karantæne.

Janus Drachmann, Mart Lieder og Alexander Juel Andersen er langtidsskadede.

Hvis den ordinære kamp ender uafgjort, så er der forlænget spilletid og eventuelt straffesparks-konkurrence, før det er afgjort, hvem der skal spille europæisk den 27. august i den første kvalifikationsrunde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce