Annonce
OB

Se videoerne og genlæs livebloggen: OB's opgør med SønderjyskE endte 1-1

OB har i de seneste opgør mod Horsens og Vejle langt fra overbevist om, at fynboerne også i næste sæson er Superliga-hold.

OB's 19-årige Max Fenger kommer til at spille en afgørende rolle i hjemmekampen mod Sønderjyske søndag fra kl. 14.00. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Nu får manager Michael Hemmingsens mandskab en ny chance for at overbevise folk i hjemmekampen mod Sønderjyske, der er i kæmpekrise i Superligaen trods indtoget i pokalfinalen for andet år i træk. Sønderjyderne har kun fået fire point i de ti seneste kampe i ligaen.

Begge hold vil skæve til den samtidige bundkamp i Horsens, hvor Lyngby kommer på besøg med en masse selvtillid i kufferten. Lyngby er øjeblikkets hold i kvalifikationsligaen og kan med en sejr komme meget tæt på taberen af OB-Sønderjyske.

Annonce

OB er uden skadede Kasper Larsen og karantæneramte Mads Frøkjær-Jensen. Oliver Lund er formentlig også skadet.

OB stiller sådan op: Oliver Christensen - Ryan Johnson Laursen, Jeppe Tverskov, Alexander Juel Andersen, Jørgen Skjelvik - Aron Elís Thrandarson, Jens Jakob Thomasen - Issam Jebali Bashkim Kadrii, Emmanuel Sabbi - Max Fenger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce