Annonce
OB

Genlæs livebloggen: OB kom tilbage i kampen - Men nådesløse Lyngby scorer i overtiden

OB's Bashkim Kadrii har været plaget af en skade siden hjemmekampen mod Hobro for en uge siden. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
OB har taget den unge angriber Max Fenger med i truppen.

FODBOLD: OB ligger godt til i top seks og kan med en sejr i Lyngby slå et hul til måske både Nordsjælland og Lyngby i feltet af bejlere til slutspilspladserne om medaljer.

Men OB har ikke vundet i Lyngby siden 2008 og træner Jakob Michelsen har aldrig prøvet at vinde der. Lyngby er giftig på hjemmebane og har vundet fem af otte på eget græs efter oprykningen.

OB har problemer på skadesfronten. Troels Kløve, Ryan Johnson Laursen og Kingsley Madu er ude. Jens Jakob Thomasen er også stærk tvivlsom ligesom Bashkim Kadrii har haft problemer.

Det har fået Michelsen til at udtage den unge angriber Max Fenger til truppen. Han spillede også fredag aften for U19-ligaholdet.

Ærgerligt for OB hvis Bashkim Kadrii ikke er fit, for hans samarbejde med Sander Svendsen har været stærkt på det seneste.

Føg kampen live her:

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Hørte noget pusle: Vinduet forsøgt åbnet

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Annonce