x
Annonce
Nordfyn

Lions Søndersø bekæmper misbrug med tulipaner

Læge Peter Juel Hansen fra Lægehuset i Morud støtter altid med køb af tulipaner. Foto: Privat

Søndersø: Gennem 24 år har Lions Søndersø i løbet af foråret solgt friske og farverige tulipaner, hvor overskuddet fra salget går til kampen mod misbrug blandt de unge.

Salget af tulipanbuketterne kører i februar, hvor Lions kontakter virksomheder og private på Nordfyn med et tilbud om at købe en eller flere buketter friske tulipaner for hermed at støtte indsatsen mod misbrug.

- Det er en helt særlig oplevelse at ringe rundt for at tage mod ordrer, når man bliver så positivt modtaget, som vi gør, lyder det i en pressemeddelelse fra Mogens Andreasen, Lions Søndersø.

Buketterne bringes ud fra tirsdag 10. marts til og med fredag 13. marts, og Mogens Andreasen håber, at salget vil overstige sidste års resultat, hvor der blev solgt over 500 buketter.

Man kan også bestille og betale en buket via MobilePay nr. 31242. Husk at skrive navn og adresse i kommentaren. En buket tulipaner koster 100 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Coronavirussen vil forandre dansk politik

I Danmark har vi – heldigvis – en politisk tradition for, at vi rykker sammen, når det gælder. Således kunne Folketinget på tværs af partiskel i et højt tempo og uden det sædvanlige politiske fnidder vedtage de nødvendige tiltag. Hvad enten det var omfattende og nødvendige tiltag på sundhedsområdet, forbud mod større forsamlinger eller en historisk stor økonomisk kompensation til ansatte og virksomheder, der er ramt af Coronaen. Også fagbevægelsen og arbejdsgiverne har med indgåelsen af en trepartsaftale, der spænder et sikkerhedsnet ud under rigtigt mange lønmodtagere og mange virksomheder vist, at de er parate til at tage ansvar i denne svære situation. Men det er ikke slut endnu, og der bliver brug for flere tiltag. Både for at håndtere sundhedssituationen, men også for at sikre, at de alt for mange virksomheder, der af den ene eller anden årsag ikke bliver hjulpet af de vedtagne hjælpepakker, kan få den fornødne hjælp. Når denne coronakrise er drevet over, er der behov for samarbejder på tværs af partiskel. Til den tid vil dansk politik være forandret. Vi vil stå med en kæmpe regning, som vi endnu ikke kender, og som skal samles op. Det kommer til at kræve politisk mod og vilje. Hvordan sikrer vi de rette politiske rammer, økonomisk vækst og dermed en fortsat høj beskæftigelse? Og hvordan får vi de mange tusinde mennesker, der i disse dage bliver afskediget eller sendt hjem, tilbage på arbejdsmarkedet? Der er mange spørgsmål, der kræver politisk handling og samarbejde i Folketinget. I den første tid af coronakrisen har Folketinget vist vilje til samarbejde, men hvor længe vil det vare ved? Vil vi se ydrefløjene grave sig ned, som vanen forskriver? Og hvad med regeringens parlamentariske grundlag – herunder ikke mindst Enhedslisten og SF – vil de have modet til også at træffe upopulære beslutninger? Der må gøres ofre i tiden efter, og det er ikke givet, at Arne får lov til at komme tidligere på pension, eller at vi kan afsætte ubegrænset med penge til klimaet, hvis pengene ikke er der. For mig at se er løsningen klar: Et tæt samarbejde mellem S-regeringen og Venstre om en omfattende plan, der skal få Danmark tilbage på sporet. En plan, der rækker mange år frem – også til efter næste folketingsvalg. De to partier har flertal tilsammen og har for mig at se en forpligtigelse til at træffe de nødvendige politiske beslutninger for at bringe Danmark sikkert videre. Coronavirussen har derfor forandret dansk politik her og nu men så sandelig også på lang sigt.

Annonce