Annonce
Kerteminde

Lions Klubs julelotteri: Borgmesteren købte de første Lions-lodsedler

Kasper E. Olesen gav sidste år hver af byrådsmedlemmerne en lodseddel. Det er også med i hans overvejelser i år. Foto: Mette Louise Fasdal
Så er Lions Kertemindes julelotteri skudt i gang efter, at borgmester Kasper E. Olesen har købt de første 25 lodsedler.
Annonce

Kerteminde: Et sikkert tegn på julens snarlige komme er Lions Kertemindes salg af årets store julelotteri, og det er nu officielt skudt i gang efter, at borgmesteren - traditionen tro - har købt de første lodsedler.

På sit kontor i rådhuset i Kerteminde købte borgmester Kasper E. Olesen (S) mandag 25 lodsedler af Lions Kertemindes præsident, René Milo.

Som tidligere år koster lodsedlerne 20 kroner stykket, og på hver lodseddel er der flere chancer for at vinde gavekort, vin eller marcipanbrød.

Samtidigt med, at der er en god chance for, at man kan vinde lidt ekstra til julen, støtter man stadig også det humanitære og almennyttige arbejde, som Lions Kerteminde udfører.

Annonce

Støtte til demens-området

Tidligere har Lions Kerteminde været med til at donere penge til julehjælp til udsatte borgere i Kerteminde Kommune, men nu vil løverne gerne prioritere anderledes og satse på et lidt større, samlet projekt, fortæller Lions-præsidenten.

Han fortæller, at flere af de ansøgninger, som Lions Kerteminde modtager, er fra folk, der gerne vil have støtte til borgere og pårørende, der er ramt af demens.

Derfor vil Lions Kerteminde nu gerne støtte Kerteminde Kommunes arbejde på demensområdet, fortæller René Milo, som også ser på den hjælp, som Lions kan give som en treenighed, hvor der bliver hjælp til borgeren, de pårørende og personalet omkring vedkommende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB For abonnenter

Hyllegaard efter sit første Superliga-mål: - Det er det, man drømmer om

Annonce