Annonce
Læserbrev

Lindø. Der er grænser, og de skal holdes

Annonce

Læserbrev: ”Vi er nødt til at få undersøgt, om miljøgodkendelserne er gode nok? Er dansk lovgivning god nok, og har vi fulgt rigtigt op? Hvis det viser sig, at det er nødvendigt at stille skrappere krav, tør jeg godt være den, der stiller forslag om det.” Dette er et direkte citat fra FS 19. maj.

Ovenstående mener jeg, fremstår som en ganske klar holdning, der signalerer, at nu er det tid til handling. Alligevel kan jeg konstatere, at lederskribenten i FS 22. maj, opfatter det ganske anderledes. Ifølge ham er undertegnedes udtalelser noget valne.

Jeg har konsulteret Nudansk Ordbog, og ifølge den betyder valen: ”en ligegyldig holdning til et problem”. Er der noget, der ikke er ligegyldigt for mig, er det lige netop miljøet. Det er helt afgørende for mig, at økonomiske interesser ikke skal overskygge ansvaret for at passe på vores klode.

Sagen om malingsudslip på Lindø kræver helt sikkert klare holdninger og hurtig handling. Og både undertegnede, borgmester og resten af Kerteminde Byråd er i gang. Det håber jeg også, at Odense som ejer ”Lindø Port of Odense” er.

At maling ingen grænser kender er meget muligt. Men der er grænser for, hvad vi miljømæssigt skal finde os i. Og den grænse skal holdes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce