Annonce
Debat

Lilleholts forsøg på at markere sig

Annonce

Læserbrev: I Enhedslisten går vi ind for frihed og selvbestemmelse og har naturligvis intet problem med, at folk flytter frivillig til andre områder i byen eller til andre byer, men vi siger stort nej tak til den tvang og undertrykkelse, som Venstres borgmesterkandidat i Odense Christoffer Lilleholt lægger op til. Han siger, at en del af de mennesker, hvis almene boliger er planlagt til at blive revet ned i Odense, skal ikke genhuses i Odense, men i stedet for sendes til andre byer.


Der er tilsyneladende ingen grænser for, hvad borgmesterkandidaten vil udsætte andre mennesker for af overgreb.


Det er ulovligt og bliver ikke til noget, men det er tankevækkende, at en kandidat, som ønsker at være borgmester for hele byen, kommer med et sådant forslag, som skaber utryghed hos en stor gruppe borgere herunder mange børn, som er blevet forsikret af myndigheder og boligforeninger om, at de bliver genhuset i Odense.

Ikke nok med, at man smider familier ud af deres hjem, nu vil Lilleholt smide mennesker ud af byen. Der er tilsyneladende ingen grænser for, hvad borgmesterkandidaten vil udsætte andre mennesker for af overgreb.

Jeg ved ikke hvilken tidsalder, han henter sine ideer fra. Det er et menneskesyn fra kolonitiden, hvor man deporterede mennesker eller tvangsbosatte dem mod deres vilje. Er det her udtryk for det liberale menneskesyn, som Venstre angiveligt står for? Er Lilleholts udmelding noget, som Danmarks liberale parti støtter? Eller er det bare hans forsøg på at markere sig?

Det vil ikke undre mig, at jo tættere vi kommer på kommunalvalget i november, jo flere utryghedsskabende forslag han vil kaste ud i medierne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce