Annonce
Fyn

Lige nu: Uheld på Fynske Motorvej og Storebæltsbroen

Uheld mandag formiddag på Fynske Motorvej kan give kø. Uheldet er sket mellem Ejby og Aarup. Her er det fra et tidligere uheld. Arkivfoto: Michael Bager
Venstre spor spærret mellem Ejby og Aarup i østlig retning mod Odense som følge af uheld, og på Storebæltsbroen meldes om tæt trafik efter harmonikasammenstød.

Et uheld på Fynske Motorvej på Vestfyn mandag formiddag betyder, at der er risiko for køkørsel.

Uheldet skete tidligere på formiddagen i østgående retning fra Middelfart mod Odense på strækningen mellem Ejby og Aarup. Ifølge Vejdirektoratet opfordres man stadig til at sætte hastigheden ned. Der har været politi og redningsmandskab på stedet.

Ifølge Vejdirektoratet er der ryddet op, men man skal fortsat forvente en forlænget rejsetid på op til 15 minutter. Man skal først forvente, at trafikken er normal igen i eftermiddag.

Også på Storebæltsbroen rapporteres om tæt trafik, efter at der tidligere mandag formiddag ifølge BT har været et harmonikasammenstød. I første omgang var højre spor på broen ifølge BT lukket for trafik i retning mod Sjælland.

Uheldet på Storebæltsbroen kommer samtidig med, at der er vejarbejde på broen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce