Annonce
Nyborg

Transformator-station brød i brand på Trioplast

Politi og brandvæsen var massivt til stede på Trioplast i Nyborg. Foto: Kasper Riggelsen

Bemærk: Artiklen er opdateret klokken 12.45 med udtalelser fra administrende direktør Carsten Valentin.

Nyborg: Beredskab Fyn er lige nu ved at slukke en brand, der er brudt ud på virksomheden Trioplast på Tåsingevej 1 i Nyborg.

Meldingen, brandvæsenet fik klokken 11.15, lød på brand i en transformatorstation, som forsyner hele virksomheden med strøm.

De ansatte på Nyborg-virksomheden blev beordret ud og måtte se til fra p-pladsen. Foto: Kasper Riggelsen

Indsatslederen på stedet fortæller, at brandvæsenet indtil nu har sørget for at få afbrudt strømmen, så det er forsvarligt at slukke branden, som umiddelbart kun er koncentreret om selve transformatorstationen, men som er årsag til en voldsom røgudvikling.

Alle ansatte er blevet beordret ud på parkeringspladsen, men cirka en halv time efter brandalarmen lød, har de ansatte i administrationsbygning kunnet påbegynde deres arbejde igen.

Her ankommer politiets teknikere til stedet. Foto: Kasper Riggelsen

Hvordan, der er gået ild i transformatorstationen, kan indsatslederen ikke udtale sig om på nuværende tidspunkt, da politiets teknikere først skal se nærmere på omstændighederne.

Ifølge administrerende direktør i Trioworld, Carsten Valentin, havde man for cirka en uge siden problemer med et elkabel, som siden er blevet repareret.

- Men om det har noget med det at gøre, ved jeg ganske enkelt ikke. Vi kan blot konstatere, at et eller andet er der gået galt, og at det har forårsaget en overgang i systemet. Om der har været ild i transformatoren, eller om der blot har været tale om kraftig røgudvikling, står heller ikke klart på nuværende tidspunkt. Der går formentlig en time eller halvanden endnu, før brandvæsnet er færdige og melder retur, at alt er under kontrol, konstaterede han klokken cirka 12.30 tirsdag.

Direktøren kunne til gengæld glæde sig over, at ingen personer er kommet til skade, ligesom der heller ikke er tegn på, at nogen har lidt overlast.

- Evakueringen fungerede som den skulle. Alle kom ud i tide, og der var styr på det, konstaterede han.

Opdateres...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Ejer af sportsbar peger på problemer ved nye restriktioner - vil ikke være en sur kælling: - Jeg synes, det er fuldstændig hul i hovedet

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce