Annonce
112

Politiet kan endnu ikke fortælle, hvad det skulle undersøge på adresse i udkanten af Odense

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær.
Fyns Politi var til stede i villakvarter i Fraugde flere timer fredag 8. november. Politiet kan endnu ikke fortælle, hvad der skulle undersøges på stedet.
Annonce

Fraugde: Politiet arbejdede fredag på en adresse i Fraugde i den sydøstlige del af Odense. Det bekræftede vagtchef hos Fyns Politi Steen Nyland fredag formiddag.

- Vi er til stede, og vi arbejder derude. Jeg har ikke nogen kommentarer til det lige nu, men lige så snart vi kan, skal vi nok melde noget ud, sagde Steen Nyland.

- Men det er ikke farligt for dem, der bor rundt om, understregede han.

En kilde i området oplyste til Fyens.dk, at politiet var til stede, blandt andet med en hundepatrulje, ved Flittergræsset/Østergårdsparken. Ifølge kilden havde politiet været på adressen siden tidligt på natten.

Fyens.dk har siden forsøgt at få oplyst fra politiet, hvad der skulle undersøges i området. Det kan politiet imidlertid endnu ikke sige noget om, lyder det fra Fyns Politis kommunikationsafdeling.

Annonce

Ved du noget?

Har du oplysninger, du vil dele med Fyens.dk, kan du skrive til webred@fyens.dk eller ringe på 65 45 51 10. Du kan også skrive til os på Fyens.dk's Facebook-side.

Annonce
Fyn

Ny hollænder flyver ind til Odense Håndbold

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvorfor skulle jeg overhovedet stemme?

Odense

Efterlyst kvinde er blevet fundet

Annonce