Annonce
112

Livsfarlig medicin stjålet fra OUH i Svendborg - politiet advarer misbrugere

Fyns Politi er i gang med at advare personer i Svendborgs misbrugsmiljø om farlig medicin, som er blevet stjålet fra OUH i Svendborg. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær.
Det er lykkedes for en tyv at stjæle "en del farlig medicin" fra Odense Universitetshospital i Svendborg. Medicinen kan være dødelig.
Annonce

Svendborg: Der er blevet stjålet medicin på OUH i Svendborg, og politiet er gået i gang med at advare personer i byens misbrugsmiljø mod at bruge medicinen. Det fortæller Fyns Politi på Twitter.

Politiet fik fredag morgen anmeldelse om tyveriet af flere pakker medicin fra anæstesi-afdelingen, og politiet beder om, at personer, der måtte komme i besiddelse af medicinen, henvender sig til politiet eller til OUH.

Politiet har ikke oplyst, hvilken medicin der er tale om, og det ønsker vagtchef hos Fyns Politi Henrik Krøjgaard heller ikke at uddybe fredag formiddag:

- Hvis man finder noget medicin liggende et sted, eller man kommer i besiddelse af noget medicin, som ikke er ens eget, så ring til os.

Ifølge politiet er medicinen "i rette mængde" dødelig.

Der er ifølge vagtchefen ikke formodning om, at medicinen er kommet uden for Svendborg, og derfor koncentrerer politiet sig om at oplyse byens misbrugere om faren ved at indtage medicinen.

Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kritik af kommune i sag om ulovligheder i tidligere kro: Går efter de forkerte, mener lejerforening

Fyn

Odense-cheftræner i spidsen for Japan til OL

Odense

Borgerservice: Lejere blev advaret om manglende godkendelse af lejemål på tidligere kro

Annonce