Annonce
Fyn

59-årig mand er dræbt på E20: Motorvejen er atter åbnet øst for Odense

Ulykken skete ifølge Fyns Politi, da en varebil ramte bagenden af en lastbil, som holdt i kø på motorvejen på grund af et uheld længere fremme på vejen. Foto: Local Eyes.
Den Fynske Motorvej blev mandag kort før klokken 11 spærret i retning mod Odense, efter der var sket en ulykke mellem Langeskov og Tietgenbyen. Fyns Politi oplyser, at føreren af en varebil er omkommet. Siden er der sket endnu et uheld i retning mod Odense. Klokken 12.15 er motorvejen blevet genåbnet for trafik i retning mod Odense.

Fyn: En mand er mandag formiddag omkommet i en ulykke på den Fynske Motorvej mellem Nyborg og Odense. Ulykken er sket mellem afkørsel 47, Langeskov, og 48, Tietgenbyen.

Fyns Politi oplyste lidt før klokken 11, at motorvejen var blevet spærret i vestgående retning, dvs. imod Odense. Længere fremme i motorvejens vestgående spor var der sket et uheld, som skabte kø på vejen, og ifølge Fyns Politi kostede det føreren af en varebil livet, da han ikke fik bremset i tide for en lastbil, som holdt i kø foran varebilen.

Politiet oplyser, at den dræbte er en 59-årig mand fra Vejle-egnen. Hans pårørende er underrettet.

Der opstod hurtigt kø på motorvejen frem mod afkørsel 47, og trafikanter blev derfor ledt af motorvejen allerede ved afkørsel 46, Nyborg V, og måtte følge landevejen frem til Odense ved Ring 3, hvor det var muligt at køre på motorvejen igen.

Klokken 12.15 blev der atter åbnet for trafik i motorvejens vestgående spor. Vejdirektoratet forventede tidligere, at oprydningen efter uheldet kunne være færdig klokken 11.45, men prognosen lyder nu, at oprydningen tidligst er færdigklokken 13.15.

Annonce
Der er ifølge politiet kø på motorvejen frem mod afkørsel 47, og trafikanter skal derfor køre af motorvejen allerede ved afkørsel 46, Nyborg V, og følge landevejen frem til Odense ved Ring 3, hvor man kan køre på motorvejen igen. Foto: Local Eyes

Nyt uheld i retning mod Odense

Efter ulykken, som kostede den 59-årige mand livet, skete der endnu et uheld på motorvejen i det vestgående spor, oplyste Vejdirektoratet. Uheldet skete mellem rasteplads Rønninge Syd og Nyborg V. Her var højre vognbane en overgang spærret, men trafikanter kunne passere uheldsstedet med sænket hastighed. Ingen personer kom til skade ved dette uheld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce