Annonce
Fyn

Storebæltsbroen er genåbnet mod Fyn - bilbrand på E20 gav kø ved Odense

Storebæltsbroen lukkede mandag formiddag kortvarigt for al biltrafik i retning mod Fyn, efter en bil var brudt i brand på højbroen. Arkivfoto: Michael Bager.

Odense: Der var mandag formiddag kø på den Fynske Motorvej i vestgående retning mellem Odense SV og Odense V. Køen var opstået, fordi en bil omkring klokken 8.43 brød i brand på motorvejen.

Trafikanter måtte regne med op til 20 minutters forsinkelse, oplyste Vejdirektoratet klokken 10.05.

Bilen spærrede tidligere på formiddagen højre vognbane i det vestgående spor.

Sund & Bælt oplyser, at Storebæltsbroen er blevet genåbnet for biltrafik i retning mod Fyn. Broen blev tidligere på formiddagen lukket for al biltrafik mod Fyn, efter en bil var brudt i brand på højbroen. Det oplyste Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 Fyn.

Venstre vognbane blev ved 10-tiden åbnet ved uheldsstedet, men trafikanter i retning mod Fyn måtte forvente kø, oplyste Sund & Bælt. Der var midlertidig hastighedsbegrænsning på 80 km/t.

Annonce
Arkivfoto: Michael Bager.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Annonce