Annonce
Fyn

Lige nu: Ingen regionaltog mellem Odense og Fredericia

En køreledning er tidligt mandag formiddag revet ned, og det gør det umuligt at køre med regionaltog mellem Odense og Fredericia, oplyser DSB, som i stedet sætter busser ind på strækningen. Arkivfoto: Jørgen Hansen.
Busser er sat ind på strækningen, efter en køreledning er blevet revet ned. Foreløbig venter DSB, at busserne vil erstatte tog indtil cirka klokken 14.30.

Fyn: En nedrevet køreledning har mandag formiddag gjort det umuligt at køre med regionaltogene mellem Odense og Fredericia. Det oplyser DSB, som har bestilt busser til at køre passagererne på strækningen.

Ifølge DSB kører busserne fra Odense på minuttal 45 og fra Gelsted mod Fredericia på minuttal 10. I modsat retning kører busserne fra Fredericia på minuttal 35 og fra Gelsted mod Odense på minuttal 00.

DSB forventer foreløbig, at det kan blive nødvendigt at køre med busserne indtil klokken cirka 14.30. Passagerer opfordres til at følge med på DSB's side om trafikinformationer og tjekke Rejseplanen.

Hvis man bliver mere end 30 minutter forsinket, gælder DSB's rejsetidsgaranti.

Annonce

Her holder busserne

Odense: Kottesgade

Holmstrup: Pladsen foran stationen

Tommerup: Pladsen foran stationen

Skalbjerg: Pladsen foran stationen

Bred: Pladsen foran stationen

Aarup: Pladsen foran stationen

Gelsted: Pladsen foran stationbygningen

Ejby: Pladsen foran stationen

Nørre Åby: Pladsen foran stationbygningen

Kauslunde: Pladsen foran stationen

Middelfart: Stationsvej

Fredericia: Udgang Vest, modsat forhallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Annonce