Annonce
Fyn

Fynske motorvej spærret i 15 timer - Trafikken glider pænt

Arbejdet med at rive broen over Den Fynske Motorvej ved Spedsbjerg ned i forbindelse med udvidelsen af E20 vest for Odense er i fuld gang. Foto: Michael Bager
Fra lørdag klokken 18 til søndag klokken 9 er Fynske Motorvej spærret mellem afkørslerne Odense SV og Odense V på grund af vejarbejde. Fyens.dk følger trafikken og holder dig løbende opdateret i løbet af aftenen.

Opdateret kl. 19.30: Indtil videre glider trafikken ganske pænt. Flere store lyskryds i Odense er slukket, og Hjemmeværnet dirigerer i stedet trafikken. Vejdirektoratet melder lige nu om forlænget rejsetid på op til 45 minutter i begge retninger.

Fyn: Fra klokken 18 lørdag aften til klokken 9 søndag morgen er Fynske Motorvej spærret i begge retninger mellem afkørsel 52, Odense SV og afkørsel 53, Odense V.

Her på Fyens.dk holder vi dig løbende opdateret om trafiksituationen i løbet af aftenen.

Spærringen skyldes, at broen, som fører Spedsbjergvej over motorvejen, skal rives ned for at give plads til udvidelsen af motorvejen. Broen bliver fjernet i løbet af de 15 timer, spærringen af E20 varer.

Trafikken bliver ledt til og fra ved motorvejsanlæggene 52 og 53. Omkørslen, som bliver skiltet, går ad Assensvej, Højmevej, Holkebjergsvej, Falen, Kløvermosevej og Middelfartvej.

Det er en syv kilometer lang omkørsel gennem 15 større kryds i Odense, trafikanter skal ud på, og selvom Hjemmeværnet er ude for at hjælpe med at dirigere trafikken, skal man forvente op til halvanden times forlænget rejsetid. Især i tidsrummet 18-21 er der risiko for kø.

Vejdirektoratet anbefaler enten at undgå at køre ud i tidsrummet, at køre i en stor bue uden om Odense, eller alternativt at sætte ekstra tid af til turen.

Fyens.dk holder løbende øje med trafiksituationen.

Annonce

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Annonce