Annonce
Fyn

Fynske motorvej spærret i 15 timer - Trafikken glider pænt

Arbejdet med at rive broen over Den Fynske Motorvej ved Spedsbjerg ned i forbindelse med udvidelsen af E20 vest for Odense er i fuld gang. Foto: Michael Bager
Fra lørdag klokken 18 til søndag klokken 9 er Fynske Motorvej spærret mellem afkørslerne Odense SV og Odense V på grund af vejarbejde. Fyens.dk følger trafikken og holder dig løbende opdateret i løbet af aftenen.

Opdateret kl. 19.30: Indtil videre glider trafikken ganske pænt. Flere store lyskryds i Odense er slukket, og Hjemmeværnet dirigerer i stedet trafikken. Vejdirektoratet melder lige nu om forlænget rejsetid på op til 45 minutter i begge retninger.

Fyn: Fra klokken 18 lørdag aften til klokken 9 søndag morgen er Fynske Motorvej spærret i begge retninger mellem afkørsel 52, Odense SV og afkørsel 53, Odense V.

Her på Fyens.dk holder vi dig løbende opdateret om trafiksituationen i løbet af aftenen.

Spærringen skyldes, at broen, som fører Spedsbjergvej over motorvejen, skal rives ned for at give plads til udvidelsen af motorvejen. Broen bliver fjernet i løbet af de 15 timer, spærringen af E20 varer.

Trafikken bliver ledt til og fra ved motorvejsanlæggene 52 og 53. Omkørslen, som bliver skiltet, går ad Assensvej, Højmevej, Holkebjergsvej, Falen, Kløvermosevej og Middelfartvej.

Det er en syv kilometer lang omkørsel gennem 15 større kryds i Odense, trafikanter skal ud på, og selvom Hjemmeværnet er ude for at hjælpe med at dirigere trafikken, skal man forvente op til halvanden times forlænget rejsetid. Især i tidsrummet 18-21 er der risiko for kø.

Vejdirektoratet anbefaler enten at undgå at køre ud i tidsrummet, at køre i en stor bue uden om Odense, eller alternativt at sætte ekstra tid af til turen.

Fyens.dk holder løbende øje med trafiksituationen.

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce