Annonce
Fyn

Efter uheld på E20: Afkørsel ved Storebælt er genåbnet

Det vestgående spor på E20 blev torsdag morgen spærret umiddelbart efter Storebæltsbroen ved Nyborg efter et alvorligt uheld ved afkørsel 44. Arkivfoto: Sund & Bælt.
Et færdselsuheld påvirkede torsdag morgen trafikken på den Fynske Motorvej umiddelbart efter Storebæltsbroen i Nyborg. Klokken 10.24 var en spærret afkørsel atter åben. Også Svendborgmotorvejen blev tidligere på morgenen ramt af et uheld, som spærrede for trafikken i retning mod Odense.
Annonce

Nyborg: Der skete torsdag morgen sket et alvorligt færdselsuheld på den Fynske Motorvej umiddelbart efter Storebæltsbroen i det vestgående spor. Det oplyste Fyns Politi på Twitter.

Uheldet betød i første omgang, at afkørsel 44 (Knudshoved) blev spærret, og trafikanterne blev henvist til at bruge den følgende afkørsel (45, Nyborg Ø).

Lidt før klokken otte oplyste Vejdirektoratet, at motorvejens vestgående spor var blevet helt spærret ved afkørsel 44 (Knudshoved) - den er den første afkørsel efter broen.

Vejdirektoratet oplyste siden, at det nu kun var afkørslen, der var spærret. Klokken 10.24 oplyste Fyns Politi på Twitter, at afkørslen var genåbnet.

Politi og redningsmandskab var på stedet, og Vejdirektoratet oplyste, at oprydningen efter uheldet tidligst ventedes færdig klokken 9.30.

Meldingen om uheldet kom klokken 6.53. Det har endnu ikke været muligt at få oplyst yderligere fra politiet.

Ifølge Fyens.dk's oplysninger var en bil og en lastbil involveret i uheldet. Føreren af bilen blev kørt til tjek på Odense Universitetshospital, men der skulle ikke være sket alvorlig personskade.

Der er torsdag morgen også sket et uheld på Svendborgmotorvejen, som blev spærret i retning mod Odense mellem Årslev og Motorvejskryds Odense. Vejdirektoratet forventede i første omgang, at oprydningsarbejdet kunne være afsluttet klokken 8.45, men allerede cirka 8.15 var det muligt at genåbne vejen. Højre vognbane er dog fortsat lukket, og Vejdirektoratet forventer, at arbejdet på stedet er slut klokken 9.15.

OPDATERES ...

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce