Annonce
Fyn

Efter uheld på E20: Afkørsel ved Storebælt er genåbnet

Det vestgående spor på E20 blev torsdag morgen spærret umiddelbart efter Storebæltsbroen ved Nyborg efter et alvorligt uheld ved afkørsel 44. Arkivfoto: Sund & Bælt.
Et færdselsuheld påvirkede torsdag morgen trafikken på den Fynske Motorvej umiddelbart efter Storebæltsbroen i Nyborg. Klokken 10.24 var en spærret afkørsel atter åben. Også Svendborgmotorvejen blev tidligere på morgenen ramt af et uheld, som spærrede for trafikken i retning mod Odense.

Nyborg: Der skete torsdag morgen sket et alvorligt færdselsuheld på den Fynske Motorvej umiddelbart efter Storebæltsbroen i det vestgående spor. Det oplyste Fyns Politi på Twitter.

Uheldet betød i første omgang, at afkørsel 44 (Knudshoved) blev spærret, og trafikanterne blev henvist til at bruge den følgende afkørsel (45, Nyborg Ø).

Lidt før klokken otte oplyste Vejdirektoratet, at motorvejens vestgående spor var blevet helt spærret ved afkørsel 44 (Knudshoved) - den er den første afkørsel efter broen.

Vejdirektoratet oplyste siden, at det nu kun var afkørslen, der var spærret. Klokken 10.24 oplyste Fyns Politi på Twitter, at afkørslen var genåbnet.

Politi og redningsmandskab var på stedet, og Vejdirektoratet oplyste, at oprydningen efter uheldet tidligst ventedes færdig klokken 9.30.

Meldingen om uheldet kom klokken 6.53. Det har endnu ikke været muligt at få oplyst yderligere fra politiet.

Ifølge Fyens.dk's oplysninger var en bil og en lastbil involveret i uheldet. Føreren af bilen blev kørt til tjek på Odense Universitetshospital, men der skulle ikke være sket alvorlig personskade.

Annonce

Der er torsdag morgen også sket et uheld på Svendborgmotorvejen, som blev spærret i retning mod Odense mellem Årslev og Motorvejskryds Odense. Vejdirektoratet forventede i første omgang, at oprydningsarbejdet kunne være afsluttet klokken 8.45, men allerede cirka 8.15 var det muligt at genåbne vejen. Højre vognbane er dog fortsat lukket, og Vejdirektoratet forventer, at arbejdet på stedet er slut klokken 9.15.

OPDATERES ...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Mit Sverige in memorian

Min barndoms Sverige var også min mors og min farfars Sverige. Det var familiebesøg i min mors moster Adeles røde hus i skoven i Halland. Stedet, der stadig emmede af sommerferie paradis for min mor og hendes broder, Roland, i en svunden tid. Familien passede gården som generationer havde gjort det før dem. Adele og hendes broder, Henning, sled og slæbte med at passe besætningen og dyrke den stenede jord. Familiens blod og jord gik i et. Adele og Henning Nilsson døde mætte af dage, ikke fattige, heller ikke rige. Gravstenene på kirkegården i Hishult minder om, at de udgjorde grundstammen af etniske svenskere. Hårdt arbejde havde de, men til gengæld ærligt arbejde fra en tid med et fornuftspræget Sverige, hvor rettigheder og pligter fulgtes ad. Min farfars mor ankom til København fra Blekinge omkring forrige århundredeskifte lige som 100.000 andre etniske svenskere. Som et broderfolk gled de ind i en dansk hverdag på alle niveauer af samfundet. Kun de mange svenske slægtsnavne minder om fortiden. Min oldemor stod på et tidspunkt alene med farfar. Oldemor klarede skærene, og min farfar fandt sin mors fødested i Mørrum, før han gik bort. Ringen blev sluttet. Min længsel mod Sverige er en stærk, ubetinget kærlighed. Det er svenske traditioner, det er Abba, trubadouren Cornelis Wreeswijk, pianisten Jan Johansson, og gensynsglæde med familien i Helsingborg og Skanør. Det er en togtur med Indlandsbanen til Lapland for 40 år siden. Båndene holder trods de mange år, som er gået. Minderne er mange. Jeg sætter en ære i at tale svensk med min familie. Det er velkendt, at Sverige som humanistisk stormagt er ved at blive ført ud over afgrunden. Klinisk renset for fordomme går der en lige linje fra internationalisten og marxisten, Palmes, Rigsdags forslag i 1975 om at gøre Sverige multikulturelt til dagens verdensrekord i antallet af bombesprængninger og voldtægter. Den grænseløse tolerance over for indvandring udvikler sig til en forbrydelse, når det man tolererer er ondskab. Når politikere ved eller bør vide, at indvandring fra 3. verdenslande forøger faren for personfarlig kriminalitet, så mister de deres legitimitet ved ikke at sige fra. I Sverige har den politiske mangfoldigheds utopi udviklet sig til befolkningens modsvarende trøstesløs dystopi i bedste Blade Runner stil med endeløse kampe mellem bevæbnet politi og velorganiserede indvandrerbander. En officiel statsbegravelse kunne være en passende måde, at ære det Sverige politikerne og et flertal af svenskerne selv har lagt i graven; Midnatssolens, de dybe skoves, Pipi Langstrømpes og Emil fra Lönnebergs underfundige Sverige, men også den moderne velfærdsstat funderet på fred fremgang og sikkerhed. Hvil i fred, du blågule, du vil blive savnet, så længe der er nogen, der kan huske dig, du fria, du fjällhōga nord.

Middelfart

Se hele programmet: Navne til Rock Under Broen 2020 afsløret - med populær popduo som genganger

Annonce